2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XIV.kerület

Ez nagyon retró volt!

Kategóriájában Közép-Európa legnagyobb rendezvénye volt az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás, amelyet a budapesti Flippermúzeum szervezésében a Dürer Rendezvényházban rendeztek meg.

Igazi nosztalgia-játékteremmé alakult a rendezvényház, ahol 250 játékon játszhattak az érdeklődők. Megnézhették, sőt ki is próbálhatták a legrégebbi és a valaha készült legnépszerűbb flippergépet, de a játéktermi videójátékok rajongóit száz, igazi klasszikus gép várta. Na, és itt volt a valaha készült legnagyobb flippermasina, a billiárdgolyóval működő óriási Hercules is, amelyen a látogatók hazánkban csak a kiállítás idején játszhattak.


Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.