EUR: 310,23 Ft
CHF: 258,71 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb XVI.kerület

Falitérkép jótékony céllal

A Stiefel Kft 175 ezer forint értékű térkép és atlasz csomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Speciális falitérkép készült kerületünkről a Stiefel Kft. és a XVI. kerületi önkormányzat közreműködésével.

A térkép különlegessége, hogy ingyenes mobilos applikáció segítségével a rajta hirdető cégek honlapjai közvetlenül elérhetők, valamint letölthető a XVI. kerületről készült rövidfilm is. A kerület lakói 100 kerületi intézményben találkozhatnak majd a térképpel a Kertvárosban. A hirdetési helyek értékesítéséből befolyt összeg egy része jótékonysági célt is szolgál a jövőben. A Stiefel Kft. 175 ezer forint értékű térkép- és atlaszcsomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára. A felajánlás kezdeményezettje az az iskola lesz, amelyik megnyeri a jövő tavasszal megrendezendő Föld napi környezetvédelmi vetélkedőt a Hermina Sportparkban.


Farkas Elemér, a kerületi Csokoládé Múzeum alapítója, a térkép egyik hirdetője pedig különdíjként felajánlotta, hogy a vetélkedőn utolsó helyezést elérő osztályt jövő tavasszal várja egy ingyenes csokoládékóstolóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.