2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb XVI.kerület

Falitérkép jótékony céllal

A Stiefel Kft 175 ezer forint értékű térkép és atlasz csomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Speciális falitérkép készült kerületünkről a Stiefel Kft. és a XVI. kerületi önkormányzat közreműködésével.

A térkép különlegessége, hogy ingyenes mobilos applikáció segítségével a rajta hirdető cégek honlapjai közvetlenül elérhetők, valamint letölthető a XVI. kerületről készült rövidfilm is. A kerület lakói 100 kerületi intézményben találkozhatnak majd a térképpel a Kertvárosban. A hirdetési helyek értékesítéséből befolyt összeg egy része jótékonysági célt is szolgál a jövőben. A Stiefel Kft. 175 ezer forint értékű térkép- és atlaszcsomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára. A felajánlás kezdeményezettje az az iskola lesz, amelyik megnyeri a jövő tavasszal megrendezendő Föld napi környezetvédelmi vetélkedőt a Hermina Sportparkban.


Farkas Elemér, a kerületi Csokoládé Múzeum alapítója, a térkép egyik hirdetője pedig különdíjként felajánlotta, hogy a vetélkedőn utolsó helyezést elérő osztályt jövő tavasszal várja egy ingyenes csokoládékóstolóra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.