2017. november 02., csütörtök
Achilles

Egyéb XVI.kerület

Falitérkép jótékony céllal

A Stiefel Kft 175 ezer forint értékű térkép és atlasz csomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Speciális falitérkép készült kerületünkről a Stiefel Kft. és a XVI. kerületi önkormányzat közreműködésével.

A térkép különlegessége, hogy ingyenes mobilos applikáció segítségével a rajta hirdető cégek honlapjai közvetlenül elérhetők, valamint letölthető a XVI. kerületről készült rövidfilm is. A kerület lakói 100 kerületi intézményben találkozhatnak majd a térképpel a Kertvárosban. A hirdetési helyek értékesítéséből befolyt összeg egy része jótékonysági célt is szolgál a jövőben. A Stiefel Kft. 175 ezer forint értékű térkép- és atlaszcsomagot ajánlott fel egy kerületi iskola számára. A felajánlás kezdeményezettje az az iskola lesz, amelyik megnyeri a jövő tavasszal megrendezendő Föld napi környezetvédelmi vetélkedőt a Hermina Sportparkban.


Farkas Elemér, a kerületi Csokoládé Múzeum alapítója, a térkép egyik hirdetője pedig különdíjként felajánlotta, hogy a vetélkedőn utolsó helyezést elérő osztályt jövő tavasszal várja egy ingyenes csokoládékóstolóra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest csillagai Mátyásföldön

    Budapest csillagai Mátyásföldön

    Elsősorban a tehetséggondozás, a művészeti, kulturális kapcsolatok építése, a nemzetközi kapcsolatok és az együttműködés erősítése volt a cél a XVI.

  • Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    A Balassi Táncegyüttes hetven éve része Békéscsaba kulturális életének. Számos közös produkcióban szerepeltek már például a Jókai Színház művészeivel, de a városi rendezvényeken is rendszeresen láthatja a táncosokat a közönség.