EUR: 321,77 Ft
CHF: 281,42 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Felesége hiába kéri, nem válik a Terminátor

Arnold Schwarzenegger felesége, Maria Shriver már hat éve próbál elválni, de eddig falakba ütközött, az egykori kormányzó ugyanis mindig megakasztja a folyamatot.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver ugyan már több mint hat éve külön élnek, mégsem sikerült elválniuk. A TMZ amerikai hírportál szerint mindez Schwarzenegger hibája, aki annak ellenére, hogy Maria már többször elindította a válási procedúrát, nem hajlandó aláírni a papírokat. Ugyan a dolog már hat éve tart, a lap szerint Maria néhány hónapja ismét próbálkozott, ennek ellenére a színész, exkormányzó még mindig a papírokon ül. A párhoz közeli ismerősök pedig elmondták, hogy tulajdonképpen Maria egészen eddig megbékélt a helyzettel, nem zavarta, hogy Schwarzi felesége. Most azonban úgy tűnik, hogy magánéletében már problémát okozhat a jogi kötelék – írja a lap. Maria akkor költözött el az exkormányzótól, amikor 2011-ben kiderült, hogy 1997-ben Arnoldnak fia született egykori házvezetőnőjüktől, Mildred Baenától.


A történtek hatalmas port kavartak, kiderült, hogy Schwarzinak és feleségének nincs házassági szerződése sem, így az anyagiakon kívül – ami körülbelül 107 milliárd forintnak megfelelő összeg – is rengeteget veszekedtek, végül nem sikerült sem megállapodni, sem elválni. Később személyes vitáikat ugyan – feltehetőleg gyermekeik miatt – rendezték, ma már jó viszonyt ápolnak, a papírmunka azonban még várat magára, mert Schwarzi nem hajlandó megtenni a szükséges jogi lépéseket.

ARNOLD SCHWARZENEGGER 6 éve nem hajlandó elválni fotó: Profimedia, Zuma Press – Entertaiment

 

Fia pontos mása édesapjának  Fotó: Profimedia, Planet 

 

 

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.