2018. július 18., szerda
Frigyes

Belföld

Féltékenység miatt száműzték otthonról Szendét

Kiutálták új otthonából azt a gyönyörű kutyust, akire féltékeny lett a gazdi férje. Az új jövevény ugyanis kicsivel több törődést és szeretetet kapott mint a nyugdíjas férj. Jó hír, hogy a tüneményes labrador keverék szerencsére nem sokáig maradt árva.

Különös, egyben szomorú bejegyzésre bukkantunk a legnagyobb közösségi oldalon. A Gödöllői Állatvédő Civilek osztotta meg Szende kutyus történetét a nyilvánossággal. ” Öt nap. Ennyi jutott Szendének a gazdis életből. Visszaadták őt, mert a gazdi férje nem szerette Szendét. A kajla legényke, körtét lop a dohányzó asztalról,és kinyitja az ajtót a kis kacska lábával, amit az első gazdája még kölyök korában tört el neki, és ami rosszul forrt össze. Mi viszont kifejezetten örülünk annak, hogy kilincsel Szende, mert ez azt jelenti, hogy teljes értékűen tudja használni a hibás mancsát is! Ők akarták, ők választották, aláírták az örökbefogadó szerződést, majd fordultak 180 fokot.


Forrás: Gödöllői Állatvédő Civilek

– Sajnos történnek ilyen hihetetlennek tűnő dolgok is – mondta a Lokálnak Farkas Andrea, a Gödöllői Állatvédő Civilek munkatársa. Szavai szerint egy idősebb, friss nyugdíjas Pest-megyei házaspár volt az, akik megnézték Szendét, aki annyira megtetszett nekik, hogy örökbe is fogadták. Igen ám, de hamarosan történt valami.

– Gyaníthatóan a férj rosszul viselte, hogy a labrador keverék kutyus több törődést és szeretetet kapott a feleségétől mint ő, így öt nap után úgy döntöttek, hogy visszaadják a két év körüli kan kutyust. Szerencsére azonban a történet mégis kedvező véget ért, ugyanis néhány napja Szende már nagyon boldogan él Budapesten egy kertes családi házban, ahol senki nem féltékeny rá, sőt mérhetetlen szeretettel halmozzák el – mondta lapunknak Farkas Andrea.


 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Brüsszel már megint Sorost védi

  Fidesz: Brüsszel már megint Sorost védi

  Brüsszel már megint Sorost védi, és nem először próbál nyomást gyakorolni Magyarországra a Soros-hálózat érdekében – kommentálta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán újságíróknak azt a hírt, hogy kötelezettségszegési eljárás indulhat Magyarország ellen a “Stop Soros” törvénycsomag miatt.

 • Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjából

  Magyarország kilép az ENSZ migrációs csomagjából

  Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomag elfogadási folyamatából – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szerdai kormányülés utáni sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Ezért nem élnek a közösségi média lehetőségével

  Ezért nem élnek a közösségi média lehetőségével

  Bár idejük nagy részét előszeretettel töltik a közösségi oldalakon a vállalkozók, üzleti célokra nem használják az oldalakat. Alig használják üzleti célokra a közösségi médiát a szakemberek, pedig rendszeresen a Facebookon lógnak, ahol gyakran kapnak kérdéseket és megrendeléseket is – derül ki a Mapei Kft.