2017. december 18., hétfő
Auguszta

Belföld

Féltékenység miatt száműzték otthonról Szendét

Kiutálták új otthonából azt a gyönyörű kutyust, akire féltékeny lett a gazdi férje. Az új jövevény ugyanis kicsivel több törődést és szeretetet kapott mint a nyugdíjas férj. Jó hír, hogy a tüneményes labrador keverék szerencsére nem sokáig maradt árva.

Különös, egyben szomorú bejegyzésre bukkantunk a legnagyobb közösségi oldalon. A Gödöllői Állatvédő Civilek osztotta meg Szende kutyus történetét a nyilvánossággal. ” Öt nap. Ennyi jutott Szendének a gazdis életből. Visszaadták őt, mert a gazdi férje nem szerette Szendét. A kajla legényke, körtét lop a dohányzó asztalról,és kinyitja az ajtót a kis kacska lábával, amit az első gazdája még kölyök korában tört el neki, és ami rosszul forrt össze. Mi viszont kifejezetten örülünk annak, hogy kilincsel Szende, mert ez azt jelenti, hogy teljes értékűen tudja használni a hibás mancsát is! Ők akarták, ők választották, aláírták az örökbefogadó szerződést, majd fordultak 180 fokot.


Forrás: Gödöllői Állatvédő Civilek

– Sajnos történnek ilyen hihetetlennek tűnő dolgok is – mondta a Lokálnak Farkas Andrea, a Gödöllői Állatvédő Civilek munkatársa. Szavai szerint egy idősebb, friss nyugdíjas Pest-megyei házaspár volt az, akik megnézték Szendét, aki annyira megtetszett nekik, hogy örökbe is fogadták. Igen ám, de hamarosan történt valami.

– Gyaníthatóan a férj rosszul viselte, hogy a labrador keverék kutyus több törődést és szeretetet kapott a feleségétől mint ő, így öt nap után úgy döntöttek, hogy visszaadják a két év körüli kan kutyust. Szerencsére azonban a történet mégis kedvező véget ért, ugyanis néhány napja Szende már nagyon boldogan él Budapesten egy kertes családi házban, ahol senki nem féltékeny rá, sőt mérhetetlen szeretettel halmozzák el – mondta lapunknak Farkas Andrea.


 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a szerkesztoseg@lokal.hu címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesti adventi vásár lett Európa egyik legjobbja

  Budapesti adventi vásár lett Európa egyik legjobbja

  A Szent István téri Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvény negyedik helyezést ért el a kontinens legjobb karácsonyi vásárait megversenyeztető, brüsszeli székhelyű független European Best Destinations utazási portál által szervezett közönségszavazáson.

 • Százmilliós kedvezményt kapott Simicskától a Jobbik

  Százmilliós kedvezményt kapott Simicskától a Jobbik

  Egy nevetségesen alacsony bérleti díjnak megfelelő árért kapott Simicska Lajos cégeitől plakáthelyeket a Jobbik, szinte ajándékba. Miközben a párt a rájuk váró 661 milliós ÁSZ-büntetés ellen szervezett tüntetést, kiderült: nem csupán a bérléskor, hanem a későbbi tulajdonátruházáskor is botrányosan kedvező feltételekhez jutott a Jobbik.

 • Hideg, téli idő várható a jövő héten

  Hideg, téli idő várható a jövő héten

  Hideg, téli idő várható a jövő héten. A leghidegebb órákban mínusz 10 Celsius-fok körüli értékek is lehetnek, s a maximumok is fagypont körül alakulnak. Többször várható havazás is, Szenteste napján inkább napsütéses idő várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Fidesz: Ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében

  Fidesz: Ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében

  A szélsőséges pártok véleményétől eltekintve ma már nemzeti egység van a kettős állampolgárság tekintetében, a honosítással a határon túli magyarság közjogi értelemben is a magyar nemzet részévé válhatott – mondta el a Fidesz frakcióvezetője vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.