EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,30 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Fidesz: A Jobbik az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni

A nagyobbik kormánypárt szerint a Jobbik Simicska Lajos kedvéért már az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni.

A Fidesz így értékelte az ellenzéki párt képviselőjének, Staudt Gábornak nyilatkozatát. A Jobbik frakcióvezető-helyettese hétfőn benyújtott beadványában azt kérte: gyorsítsa fel az Alkotmánybíróság (Ab) a plakáttörvény módosításával kapcsolatos, ellenzéki képviselők által jegyzett beadvány elbírálását.


A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: szánalmas, hogy a választási kudarcukat ilyen kétségbeesetten már előre magyarázzák.

Az a Jobbik beszél, amely nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszék felé – közölték, hozzátéve: Vona Gábor pártelnök eladta a Jobbikot Simicska Lajosnak és azóta folyamatosan csak elárulja a párt eredeti értékeit, hogy kizárólag a milliárdos érdekeit szolgálják.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme, biztonsága áll – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, az Európai Bizottság Új megállapodás a fogyasztói érdekekért címen közzétett javaslatának társadalmi vitáján.

 • Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs szolgálata csütörtökön az MTI-vel.

 • A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.