EUR: 312,90 Ft
CHF: 272,09 Ft
2018. február 23., péntek
Alfréd

Belföld

Fidesz: A szocialisták ki sem látszanak a korrupciós ügyekből

A Fidesz-frakció szerint a szocialisták ki sem látszanak a korrupciós ügyekből.

A kormánypárt arra reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Gúr Nándor, az MSZP alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján a jelenleg zajló “hihetetlen lopáscunami” megállítását nevezte a jövő évi választás tétjének.


A Fidesz-frakció ezt úgy kommentálta: “az egyre reménytelenebb helyzetben lévő szocialisták ki sem látszanak a korrupciós ügyekből”, ezért most kétségbeesetten próbálják elterelni a figyelmet.

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták minden idők legkorruptabb kormányzását követték el, a 4-es metró beruházásának harmadát ellopták – írták közleményükben.


“A lopással ma sem álltak le: a Czeglédy-botrányban diákokat és nyugdíjasokat károsítottak meg azért, hogy a zsebüket tömjék és a kampányukat finanszírozzák” – fogalmazott közleményében a Fidesz-frakció.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarul állt ki Orbán mellett a svéd politikus

  Magyarul állt ki Orbán mellett a svéd politikus

  Magyarul védte Orbánt a svéd parlamentben a Svéd Demokraták országgyűlési képviselője. Magyarország a saját kultúrájának és népének megőrzéséért cselekszik, védi Európa határait, és kiállt az EU és az USA támadásaival szemben.

 • Lemondott kutyájáról a brutális rendőr

  Lemondott kutyájáról a brutális rendőr

  Később lesz csak örökbe fogadható az az öt éves havanese kutyus, melyet rendőr gazdája még a hét elején egy hatalmas ütéssel “küldött” be szolgálati kocsija csomagtartójába.

 • A fővárosból érkeznek az agitátorok?

  A fővárosból érkeznek az agitátorok?

  A Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalom tagjai Budapestről fognak beülni a szavazóbizottságokba Márki-Zay Péter aktivistáiként – írja a Vásárhely24.