EUR: 324,34 Ft
CHF: 281,93 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Belföld

Fidesz: A szocialisták ki sem látszanak a korrupciós ügyekből

A Fidesz-frakció szerint a szocialisták ki sem látszanak a korrupciós ügyekből.

A kormánypárt arra reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy Gúr Nándor, az MSZP alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján a jelenleg zajló “hihetetlen lopáscunami” megállítását nevezte a jövő évi választás tétjének.


A Fidesz-frakció ezt úgy kommentálta: “az egyre reménytelenebb helyzetben lévő szocialisták ki sem látszanak a korrupciós ügyekből”, ezért most kétségbeesetten próbálják elterelni a figyelmet.

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták minden idők legkorruptabb kormányzását követték el, a 4-es metró beruházásának harmadát ellopták – írták közleményükben.


“A lopással ma sem álltak le: a Czeglédy-botrányban diákokat és nyugdíjasokat károsítottak meg azért, hogy a zsebüket tömjék és a kampányukat finanszírozzák” – fogalmazott közleményében a Fidesz-frakció.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Brüsszel lelepleződött, nem akarja megállítani a bevándorlást

    Brüsszel lelepleződött, nem akarja megállítani a bevándorlást

    Az Európai Bizottság alelnöke, az ENSZ emberi jogi főbiztosa és a Velencei Bizottság elnöke az elmúlt napokban létrehozta “Soros György bevándorláspárti egységfrontját”, azonban a magyar kormány harcol a nemzetközi erők nyomása ellen, és meg fogja védeni a magyar embereket az illegális bevándorlástól – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a közmédiának Stockholmban.

  • Átadták Budapest díszpolgári címeit – Fotók!

    Átadták Budapest díszpolgári címeit – Fotók!

    Átadta Budapest díszpolgári címeit Tarlós István főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés keddi ünnepi ülésén. Az elismerő címben nyolcan részesültek, akik a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be, kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak, Budapestnek dicsőséget szereztek.