2017. november 07., kedd
Rezső

Belföld

Gyurcsány képtelen arra, hogy nemzetben gondolkodjon

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke alkalmatlan arra, hogy nemzetben gondolkodjon.

Hidvéghi Balázst az M1 aktuális csatornán hétfőn arról kérdezték, hogy Gyurcsány Ferenc a múlt héten bejelentette, aláírásgyűjtést indít azért, hogy az országgyűlési választásokon ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, így nem viselik szavazatuk következményeit.


Hidvéghi Balázs közölte: felháborító azt látni, hogy Gyurcsány Ferenc ismét “gyűlöletkampányt indított magyarok ellen”; ugyanaz a Gyurcsány Ferenc és ugyanaz a DK, aki és amely a leghatározottabban erőlteti a migránsok befogadását kvóták alapján, tehát “amíg a magyarokra nemet mond, a migránsokra igent”.

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója megjegyezte, Gyurcsány Ferenc ezt 2004-ben eljátszotta már egyszer. Szűkkeblűségre, kicsinyes érzésekre, az irigységre apellál, amikor “magyart magyar ellen fordít” – tette hozzá.


Szerinte történelmi léptékű tragédiája a baloldalnak, hogy ismét egy olyan ember “fújja a passzátszelet”, aki képtelen arra, hogy meghaladja a baloldal rossz reflexeit és tágabb összefüggésben üzenjen valamit a baloldali gondolkodású embereknek a magyarságról, a magyar nemzetről.

Hangsúlyozta: a kettős állampolgárság 2010-es megadásával “összetartozásunkat a jog betűjével is kifejezzük”. Hazugságnak nevezte, hogy a határon túli magyarok ne viselnék szavazatuk következményeit, hiszen részben viselik, a nemzetpolitika is attól függ, hogy milyen kormány alakul az országgyűlési választások után.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Vádat emeltek egy kakucsi lány gyilkosa ellen

    Vádat emeltek egy kakucsi lány gyilkosa ellen

    Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki tavaly tavasszal több késszúrással megölt, majd egy erdőben elrejtett egy fiatal kakucsi lányt – tájékoztatta Szabó Ferenc főügyész kedden közleményben az MTI-t.

  • Gulyás: Nemzetek Európájában gondolkodunk

    Gulyás: Nemzetek Európájában gondolkodunk

    A kormány nemzetek Európájában gondolkodik, de ha Európa nem áll ellen egy ilyen bevándorlási nyomásnak, akkor nem tudja megőrizni keresztyén gyökereit és olyan alapvetően átalakulnak a társadalmai, hogy rájuk sem lehet majd ismerni – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a párt által indított Védjük meg Magyarországot!