2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Sport

Fradi: Senki nem fogja megúszni

Verekedés, késelés, félelemkeltés rontotta el a fradisták ünnepét a Debrecen elleni NB I-es meccsen, amelyet a csapat 2-1-re nyert meg, és amelyen először volt telt ház a Groupama Arénában. Az ultracsoportok visszatérése azonban már az első alkalommal bajt hozott. A klub tegnap az alábbi közleményt adta ki:

„A szombati mérkőzésen jelentős szurkolói rendbontás történt, melyben többen súlyosan megsérültek. Az FTC mindenben együttműködik a rendőrséggel, minden segítséget megad ahhoz, hogy a leghamarabb megtalálják a bűnelkövetőket. A klub a legszigorúbb eljárást várja el a bűnüldöző szervektől (…). Körülbelül 50 ember szervezetten vett részt a történtekben, közülük mindenkit be tudunk azonosítani.


A stadion technikai rendszere erre tökéletesen alkalmas. Lassú a folyamat, de senki sem fogja megúszni, azok sem, akik maszkot húztak, vagy akik többször is ruházatot és cipőt váltottak, hogy megnehezítsék a későbbi azonosítást (…). A verekedésekben részt vevőknek – a vizsgálatok lezárásáig – haladéktalanul felfüggesztjük a belépésre jogosító szurkolói kártyáját, annak is, aki kést hozott be, azoknak is, akik megszegték bármilyen egyéb módon a pályarendszabályban foglaltakat.”

Kapcsolódó Cikkek

  • Federer megdicsérte Fucsovicsot

    Federer megdicsérte Fucsovicsot

    Roger Federer ellen sem vallott szégyent Fucsovics Márton. Az Australian Openen ugyan 6:4, 7:6, 6:2-re kikapott, de a 19-szeres Grand Slam-győztes svájci is elismerően szólt a magyar teniszezőről.

  • Valverde az egekig magasztalja Messit

    Valverde az egekig magasztalja Messit

    Mint tudjuk az FC Barcelona 5-0-ra legyőzte a Betis csapatát a hétvégén, a meccs után pedig a katalánok edzője, Ernesto Valverde mondott a szép szavakat Lionel Messire.