EUR: 322,45 Ft
CHF: 282,43 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

Hajmeresztő! Rendőrnőre támadt a szexragadozó migráns

Szexuális erőszak miatt indult eljárás a 34 éves migráns ellen, aki egy rendőrnőt támadott meg Párizsban.

A Líbiából érkező menekült egy rendőrőrs előtt lépett oda két fiatal nőhöz, akik közül az egyik nőnek a két ujját a szoknyán keresztül a fenekébe fúrta, miközben azt azt súgta a fülébe, hogy “I Love You”.


A nő sikoltozni kezdett, miközben a másik hívta az épületben lévő kollégákat. A rendőrök azonnal elfogták az erőszakoskodó migránst. Valószínűleg nem bántak vele túlságosan kedvesen, mert maga a rendőrszakszervezet egyik vezetője, Yvan Assioma fogalmazott úgy, hogy ártalmatlanították és nem voltak különösebben toleránsak a férfivel, hiszen egy szexuális agresszorról van szó. Hivatalosan szexuális erőszak kísérlete miatt indul ellene eljárás, valószínűleg több év börtönt fog kapni – számol be az esetről az Origo.

Ráadásul közben az is kiderült a migráns férfi aznap még legalább három fiatal lányt erőszakkal összefogdosott a közeli parkban – ismerteti a lap.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.