EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Nyíregyháza

Hamarosan elkészül a jégpálya

Egyértelműen kezd formát ölteni az épülő jégpálya, a megvalósításban a Szabolcsi Jégsport Egyesületet a városvezetés is támogatja.

A leendő István utcai létesítményben ezen a télen már biztosan korcsolyázhatunk. A szezonális jelleggel, sokban az időjárástól függően működő jégpálya többcélú lesz. Napközben óvodák és iskolák használhatják mindennapos testnevelésórák tartására, délutánonként a 2006 óta működő Szabolcsi Jégsport Egyesület tartja ott edzéseit, este pedig a nagyközönség is korcsolyázhat.

Már kezd formát ölteni a jégpálya (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.