2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Békéscsaba

Hazai pályán nyertek a röplabdás lányok

Az Újpest csapatát fogadta a BRSE. Nagy érdeklődés előzte meg a forduló rangadóját, közel 1500 néző szurkolt a Békéscsabai Városi Sportcsarnok lelátóin. Szép számmal érkeztek vendégszurkolók  is, akik a mérkőzés elejétől hangosan és sportszerűen buzdították kedvenceiket.

A csabaiaknál nem játszhatott a sérült Ludmán Réka, valamint a frissen igazolt Nagy Eszter sem, ellenben hazai pályán most debütált Ksenija Ivanovic. A találkozó első két szettjében egyértelműen a hazaiak irányították a játékot, azonban a harmadik szett közepén az UTE átvette a vezetést, alaposan feladva a leckét a BRSE lányainak. A hajrá hatalmas izgalmakat hozott, a BRSE lélektanilag fontos pillanatokban higgadtabb maradt, így a maga javára fordította az összecsapást.

Fotó: Fekete Róbert
Hazai pályán is nyert a BRSE

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.