EUR: 323,07 Ft
CHF: 275,97 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Békéscsaba

Hazai pályán nyertek a röplabdás lányok

Az Újpest csapatát fogadta a BRSE. Nagy érdeklődés előzte meg a forduló rangadóját, közel 1500 néző szurkolt a Békéscsabai Városi Sportcsarnok lelátóin. Szép számmal érkeztek vendégszurkolók  is, akik a mérkőzés elejétől hangosan és sportszerűen buzdították kedvenceiket.

A csabaiaknál nem játszhatott a sérült Ludmán Réka, valamint a frissen igazolt Nagy Eszter sem, ellenben hazai pályán most debütált Ksenija Ivanovic. A találkozó első két szettjében egyértelműen a hazaiak irányították a játékot, azonban a harmadik szett közepén az UTE átvette a vezetést, alaposan feladva a leckét a BRSE lányainak. A hajrá hatalmas izgalmakat hozott, a BRSE lélektanilag fontos pillanatokban higgadtabb maradt, így a maga javára fordította az összecsapást.

Fotó: Fekete Róbert
Hazai pályán is nyert a BRSE

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.