EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Külföld

Hűtlen férfi miatt hajtottak végre kényszerleszállást

Hatalmas családi balhé tört ki egy Dohából Baliba tartó repülőjáraton, ugyanis egy nő repülés közben jött rá, hogy férje rendszeresen megcsalja.

A titokra úgy derült fény, hogy az asszony az elbóbiskolt férj ujjával feloldotta annak ujjlenyomatzáros mobilját, s egy idegen nőnek elküldött tucatnyi szerelmes üzenetet talált. Az iráni hölgy annyira kiakadt, hogy hangos kiabálás közepette ütlegelni kezdte a férfit. A helyzet annyira eldurvult, hogy a pilóta jobbnak látta, ha kényszerleszállást hajt végre egy indiai városban, ahol leszállították a repülőgépről a házaspárt.

Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.