2018. január 24., szerda
Timót

Külföld

Hűtlen férfi miatt hajtottak végre kényszerleszállást

Hatalmas családi balhé tört ki egy Dohából Baliba tartó repülőjáraton, ugyanis egy nő repülés közben jött rá, hogy férje rendszeresen megcsalja.

A titokra úgy derült fény, hogy az asszony az elbóbiskolt férj ujjával feloldotta annak ujjlenyomatzáros mobilját, s egy idegen nőnek elküldött tucatnyi szerelmes üzenetet talált. Az iráni hölgy annyira kiakadt, hogy hangos kiabálás közepette ütlegelni kezdte a férfit. A helyzet annyira eldurvult, hogy a pilóta jobbnak látta, ha kényszerleszállást hajt végre egy indiai városban, ahol leszállították a repülőgépről a házaspárt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekorder hullámlovason ámul az internet – Videó!

  Rekorder hullámlovason ámul az internet – Videó!

  A portugáliai Nazaré partjait évről évre lepik el az óriáshullámokra vadászó szörfösök azzal a céllal, hogy végre valaki megdönti Garrett McNamara 2011-es rekordját, amikor egy 23 méteres hullámot lovagolt meg a portugál paroknál.

 • Hógolyózás miatt zárták börtönbe a részeg fiatalt

  Hógolyózás miatt zárták börtönbe a részeg fiatalt

  Egy elszabadult házibulihoz riasztották a norvég rendőröket, akiket a helyszínre érkezés után egy 21 éves srác, hógolyóval és más egyéb tárgyakkal dobált meg így kifejezve nemtetszését, amiért az egyenruhások véget vetettek a bulinak.

 • Kiállt Magyarországért az amerikai szakértő

  Kiállt Magyarországért az amerikai szakértő

  Véleménycikkben állt ki Magyarország és a magyar kormány mellett Peter Roff amerikai újságíró, politikai szakértő. Szerinte Magyarországon szó sincs egypártrendszerről, ezért véleménycikkében annak adott hangot, hogy felesleges a magyarországi választásokba beavatkoznia az USA-nak – írja a Figyelő.