2017. november 24., péntek
Emma

Belföld

Így égette le magát az MSZP-s politikus – Videó!

Már-már kínossá vált Horváth Csaba szocialista fővárosi képviselő élő bejelentkezése az ATV reggeli adásában. A politikus azt szerette volna láttatni a nézőkkel, milyen nagy káosz uralkodik Budapesten a 3-as metró felújítása miatt.

A gond csak az volt, Horváth Csaba állításával szemben, pont az ellenkezője történt a közlekedésben: minden a legnagyobb rendben zajlott, a pótlóbuszok egymást érve szállították az utasokat, káosznak semmi nyoma sem volt. Olyannyira nem, hogy a politikus szavait még a műsorvezető is cáfolta.


Az MSZP-s politikus bejelentkezését itt nézheti meg!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Soros letagadja saját tervét

    Soros letagadja saját tervét

    A kormány pontosan tudja, mit akar Soros György, az illegális bevándorlókat be akarja hozni Európába – emelte ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Magyar Hírlapnak, hozzátéve: “mi ezt elutasítjuk, ezért a magyar kormány az útjában áll” Soros Györgynek.

  • 10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    10 milliót nyúltak le az exszcientológustól

    Interjút adott a hirado.hu-nak Bonyai Péter, a legismertebb hazai ex-szcientológustól. Bonyai tíz évig volt a szekta tagja, elmondása szerint ő és felesége ez idő alatt 10-12 millió forintot hagyott maga mögött.