EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Program

Indul a Szent Márton-napi Libalakoma

A Szent Márton-napi legenda újjáélesztése, széleskörű megismertetése és népszerűsítése érdekében a Magyar Turisztikai Ügynökség meghirdeti a Szent Márton-napi Libalakomát. A Libalakoma záróakkordja annak az őszi forgalomélénkítő kampánynak, amely népszerűsíti a hazai gasztroturizmust, és ezáltal belföldi utazásra
inspirál.

A Szent Márton-napi Libalakoma kampány elindulását egy sajtótájékoztatón jelentik majd be november 7-én.


A rendezvényt dr. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója tartja. Az őszi, belföldi kampány és a Szent Márton-napi Libalakoma mint országos hagyományteremtő kezdeményezés címmel.

Jelen lesz még Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke is, aki a Szent Márton-napi tradicionális ételekről és a liba alapú fogások szerepéről beszél a magyar gasztronómiában. Krasznai Zsófia, nemzetközi borakadémikus témája: Az újbor jellegzetességei, liba étel és bor párosítása lesz.

A rendezvény meghívottai Szulló Szabina konyhafőnök szervírozásában különleges liba ételeket kóstolhatnak majd.

A sajtótájékoztató időpontja: 2017. november 7. kedd, 09:30 óra

Helyszíne: Belvárosi Piac, 1054 Budapest, Hold u. 13.

Kapcsolódó Cikkek

  • Olga Tobreluts: Nyári kert

    Olga Tobreluts: Nyári kert

    Olga Tobrelutsnak, az orosz médiaművészet megalapítójának 2015-ös Ludwig Múzeumban rendezett Abszolút szépség – Szentpétervári Új Akadémizmus kiállításon történő bemutatkozása, 2017-ben a Műcsarnokban és a debreceni MODEM-ben rendezett egyéni kiállításai után most a nemzetközi UVG Galériában nyílik nagyszabású kiállítása Nyári kert címmel 2018.

  • Zana nélkül mit érek én – a József Attilában

    Zana nélkül mit érek én – a József Attilában

    Nem mindennapi előadásra készülnek a Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A „Zana nélkül mit érek én?” című műsorban Zana József mellett színpadra lépnek a művész vendégei, Koós János, Dékány Sarolta, Karda Bea, valamint Körmendi Péter és kisegyüttese.