EUR: 311,58 Ft
CHF: 266,01 Ft
2018. március 21., szerda
Benedek

Belföld

Ismét lyukra futott Juhász Péter

Juhász Péter az Együtt párt elnöke ismét lejáratta magát most éppen azzal, hogy szerinte Böröcz László Fidelitas elnök indulna a 2018-as parlamenti választások 1-es számjelű választókerületében. A tényt maga Böröcz is megcáfolta.

Állításában csak egyetlen hiba csúszott méghozzá az, hogy Böröcz László egyáltalán nem indul a választásokon. Az Együtt elnöke még telefonos kampány indítását is tervezte.


Valójában annyi történt, hogy Juhász Péter megint olyan projektre kuncsorgott pénzt a választóktól, amely nem is létezik – irja az Origo.hu

Böröcz László közösségi oldalán tette közzé véleményét az esetről, amiben így fogalmazott:

“Mivel engem senki sem kért fel a Juhász által hallucinált szerepvállalásra, így javaslom az ismert kábítószer-lobbistának, hogy most lazuljon el egy picit. Mindig szórakoztató, amikor a csúfos vereségeiről elhíresült liberális kamerák elé áll és pénzt kunyerál, de a fenti jelszavakkal ma összeszedett forintokat, inkább utalja vissza az embereknek.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

  • Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.