EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Pécs

Itt az advent, irány a tér!

Hatalmas programkavalkád, fényfestés és az elmaradhatatlan forralt bor illata; december 1-jén kezdődik a VII. Adventi Kézműves- és Mesevásár. Az ünnepi varázslat december 24-ig tart a Széchenyi téren és az Irgalmasok útja felső részén. 

Több mint 150 program és harminc, kézműves termékeket árusító stand várja a karácsonyra hangolódókat, az idei év újdonsága pedig a fényfestés lesz. Gyermekek által készített rajzokat vetítenek majd az épületekre, de még a dzsámit is karácsonyi világításba öltöztetik hétvégénként.

A családosok is kedvükre válogathatnak, hiszen az adventi műsorfolyamban szerepelnek koncertek, kreatív műhelyek, adventi hangversenyek, állatsimogató, sok mese és tánc (Fotó: PKK)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.