EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Pécs

Itt az advent, irány a tér!

Hatalmas programkavalkád, fényfestés és az elmaradhatatlan forralt bor illata; december 1-jén kezdődik a VII. Adventi Kézműves- és Mesevásár. Az ünnepi varázslat december 24-ig tart a Széchenyi téren és az Irgalmasok útja felső részén. 

Több mint 150 program és harminc, kézműves termékeket árusító stand várja a karácsonyra hangolódókat, az idei év újdonsága pedig a fényfestés lesz. Gyermekek által készített rajzokat vetítenek majd az épületekre, de még a dzsámit is karácsonyi világításba öltöztetik hétvégénként.

A családosok is kedvükre válogathatnak, hiszen az adventi műsorfolyamban szerepelnek koncertek, kreatív műhelyek, adventi hangversenyek, állatsimogató, sok mese és tánc (Fotó: PKK)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.