EUR: 322,05 Ft
CHF: 281,56 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Pécs

Itt az advent, irány a tér!

Hatalmas programkavalkád, fényfestés és az elmaradhatatlan forralt bor illata; december 1-jén kezdődik a VII. Adventi Kézműves- és Mesevásár. Az ünnepi varázslat december 24-ig tart a Széchenyi téren és az Irgalmasok útja felső részén. 

Több mint 150 program és harminc, kézműves termékeket árusító stand várja a karácsonyra hangolódókat, az idei év újdonsága pedig a fényfestés lesz. Gyermekek által készített rajzokat vetítenek majd az épületekre, de még a dzsámit is karácsonyi világításba öltöztetik hétvégénként.

A családosok is kedvükre válogathatnak, hiszen az adventi műsorfolyamban szerepelnek koncertek, kreatív műhelyek, adventi hangversenyek, állatsimogató, sok mese és tánc (Fotó: PKK)

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.