2017. november 02., csütörtök
Achilles

Egyéb Érd

Izgalmas mérkőzésen megszületett a Delta első NB II-es sikere

Ötszettes meccsen győzött, ráadásul idegenben, 3:2-re a Penta Gödöllői RC U21-es alakulata ellen a Delta RSE Érd NB II-es női röplabdacsapata  – számolt be róla a deltarse.hu.

Dömötör-Mátrai Beáta lányai négy vereséggel a hátuk mögött utaztak Gödöllőre, ahol a GRC U21-es együttese ellen léptek pályára. Az első játszmát az érdiek három ponttal, 25:22-re nyerték. A házigazda a második felvonásban hét ponttal jobbnak bizonyult, ám a harmadik szettben 25:21-es eredménnyel ismét az érdieknél volt az előny. A kiélezett negyedik szettben másodszor jött vissza a meccsbe a Gödöllő, de a mindent eldöntő ötödik játszmában ismét az érdiek következtek: kilenc ponttal jobbak voltak, és végül 3:2-re győztek, így megszerezték első sikerüket a másodosztályban.

Nagy küzdelemben nyertek az érdiek
Fotó: www.deltarse.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest csillagai Mátyásföldön

    Budapest csillagai Mátyásföldön

    Elsősorban a tehetséggondozás, a művészeti, kulturális kapcsolatok építése, a nemzetközi kapcsolatok és az együttműködés erősítése volt a cél a XVI.

  • Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    A Balassi Táncegyüttes hetven éve része Békéscsaba kulturális életének. Számos közös produkcióban szerepeltek már például a Jókai Színház művészeivel, de a városi rendezvényeken is rendszeresen láthatja a táncosokat a közönség.