EUR: 312,22 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb Érd

Izgalmas mérkőzésen megszületett a Delta első NB II-es sikere

Ötszettes meccsen győzött, ráadásul idegenben, 3:2-re a Penta Gödöllői RC U21-es alakulata ellen a Delta RSE Érd NB II-es női röplabdacsapata  – számolt be róla a deltarse.hu.

Dömötör-Mátrai Beáta lányai négy vereséggel a hátuk mögött utaztak Gödöllőre, ahol a GRC U21-es együttese ellen léptek pályára. Az első játszmát az érdiek három ponttal, 25:22-re nyerték. A házigazda a második felvonásban hét ponttal jobbnak bizonyult, ám a harmadik szettben 25:21-es eredménnyel ismét az érdieknél volt az előny. A kiélezett negyedik szettben másodszor jött vissza a meccsbe a Gödöllő, de a mindent eldöntő ötödik játszmában ismét az érdiek következtek: kilenc ponttal jobbak voltak, és végül 3:2-re győztek, így megszerezték első sikerüket a másodosztályban.

Nagy küzdelemben nyertek az érdiek
Fotó: www.deltarse.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.