2017. november 02., csütörtök
Achilles

Egyéb Győr

Jól szerepeltek a győri birkózók

Szentesen rendezték meg nemrég a diák I. szabadfogású magyar bajnokságot, ahol a Győri Atlétikai Clubból hat fiatal szerezte meg a területi selejtezőn az indulási jogot.

Gyurasits Máté (38 kg) a döntőig nem talált legyőzőre, ott viszont szoros küzdelemben maradt alul a honvédos színekben induló riválisával szemben, így a dobogó második fokára állhatott fel. Reznyák Máté (42 kg) a selejtezők során nagy csatában kapott ki a későbbi bajnoktól, így visszamérkőzhetett. A bronzmeccsen technikai tus pontfölénnyel múlta felül ellenfelét. Molnár József (54 kg) kiválóan birkózott, csak a döntőbe jutásért tudta megállítani a későbbi győztes, a bronzcsatában technikai tusgyőzelmet aratott.


A GYAC ifjú birkózói megállták a helyüket!
Fotó: GYAC

Varga Márton (42 kg) a 9., Tichi Attila (46 kg) a 13.,Kovács Zétény (63 kg) szintén a 13. helyen zárta a bajnokságot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest csillagai Mátyásföldön

    Budapest csillagai Mátyásföldön

    Elsősorban a tehetséggondozás, a művészeti, kulturális kapcsolatok építése, a nemzetközi kapcsolatok és az együttműködés erősítése volt a cél a XVI.

  • Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    A Balassi Táncegyüttes hetven éve része Békéscsaba kulturális életének. Számos közös produkcióban szerepeltek már például a Jókai Színház művészeivel, de a városi rendezvényeken is rendszeresen láthatja a táncosokat a közönség.