EUR: 312,22 Ft
CHF: 261,42 Ft
2018. április 24., kedd
György

Egyéb Győr

Jól szerepeltek a győri birkózók

Szentesen rendezték meg nemrég a diák I. szabadfogású magyar bajnokságot, ahol a Győri Atlétikai Clubból hat fiatal szerezte meg a területi selejtezőn az indulási jogot.

Gyurasits Máté (38 kg) a döntőig nem talált legyőzőre, ott viszont szoros küzdelemben maradt alul a honvédos színekben induló riválisával szemben, így a dobogó második fokára állhatott fel. Reznyák Máté (42 kg) a selejtezők során nagy csatában kapott ki a későbbi bajnoktól, így visszamérkőzhetett. A bronzmeccsen technikai tus pontfölénnyel múlta felül ellenfelét. Molnár József (54 kg) kiválóan birkózott, csak a döntőbe jutásért tudta megállítani a későbbi győztes, a bronzcsatában technikai tusgyőzelmet aratott.


A GYAC ifjú birkózói megállták a helyüket!
Fotó: GYAC

Varga Márton (42 kg) a 9., Tichi Attila (46 kg) a 13.,Kovács Zétény (63 kg) szintén a 13. helyen zárta a bajnokságot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.