EUR: 312,83 Ft
CHF: 261,19 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Egyéb Érd

Jól szerepeltek a Masters táncosai

A sportág egyik legfontosabb idei eseményén jeleskedtek a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and rollosai az elmúlt héten. Az érdi klub szurkolói két párosért és egy formációért szoríthattak a rendkívül látványos és színvonalas junior-világbajnokságon és nyílt viadalon.

A korosztályos lányformáció-seregszemlét a horvátországi Slavonski Brodban tartották, ahol az Xpress tagjai A szépség és a szörnyeteg című koreográfiát adták elő. Sárfy Krisztina és Sárdi Anita tanítványainak produkciója elnyerte a zsűri tetszését, végül a negyedik helyezéssel jutalmazták, amivel épphogy lemaradtak a dobogóról. A bemutató után Sárdi Anita szakosztályvezető hangsúlyozta, hogy nagyon büszke a lányokra, akik keményen megdolgoztak ezért az eredményért, és mivel ez az első évük ebben a kategóriában, bízik benne, hogy jövőre még ennél is jobban teljesítenek.


Az ezzel egy időben megrendezett nyílt nevezésű versenyen is volt magyar, egyben érdi érdekeltség. A Masters párosa, Záhonyi Patrik és Bradács Tamara bronzérmes lett a juniorok mezőnyében, míg a felnőtt A kategóriában Sárfy Krisztina a második helyen zárt Rock and Magic SE-s párjával, Deli Alexszel.

Az Xpress formáció táncosai  Fotó: www.pecsu.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Szabadtéri kiállítás nyílt a jótékonykodásról

  Utolsó állomására, Pécsre érkezett a Jószolgálat-díj 2017-es díjazottjait bemutató országjáró szabadtéri kiállítás. A díj 2016/2017-es évadának három díjazottja is Pécsett, illetve környékén segíti a rászorulókat: a Dr.

 • Megteltek Szeged parkjai

  Megteltek Szeged parkjai

  A tavasszal és a jó idővel az is együtt jár, hogy az emberek szeretnek minél több időt a szabadban tölteni.

 • Éremeső a fehérváriaknak

  Éremeső a fehérváriaknak

  Kovács Sarolta nyerte a nők versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI SE győzött. De a fehérvári sikernek itt nincs vége.