EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Érd

Katalinok batyus bálja

A közvetlen, családias alaphangulatot meghatározta a „batyus” jelleg, vagyis az, hogy a résztvevők ételt-italt hoztak magukkal csomagjaikban, majd az asztalok mellé telepedve nem sajnálták a finomságokat barátaiktól, ismerőseiktől sem.

A Szepes Gyula Művelődési Központban megtartott Katalin-napi rendezvényről nem hiányozhatott a tombola – szép és korszerű kávéfőzővel, hozzá csészékkel és kávéval gazdagodhatott a nyertes –, valamint a hangulatos élő zene sem, amelyet hajnali fél ötig szolgáltatott a Sikulus zenekar.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.