2017. november 02., csütörtök
Achilles

Egyéb Dunaújváros

Két bronzot hoztak Kecskemétről

Négy versenyző képviselte a Dunaferr SE-t a közelmúltban Kecskeméten rendezett Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon. A dunaújvárosi birkózók közül ketten is felállhattak a dobogóra a megmérettetésen. 

Összesen csaknem kétszáz ifjú birkózó lépett szőnyegre a Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon, amelynek Kecskemét adott otthont. A Dunaferr SE négy versenyzője közül Ignácz Viktor volt kénytelen elsőként búcsúzni, aki 63 kg-ban már első alkalommal vereséget szenvedett. Farkas Zoltán első alkalommal győzött a 85 kg-osok küzdelmeiben, ám a továbbiakban nem termett babér számára: két vereség után számára is véget ért a kecskeméti viadal.


Ezúttal két bronzérem jutott az országos bajnokságon a Dunaferr SE birkózóinak (fotó: Dunaferr SE)

A lányoknak ezúttal jobban ment: Horváth Alexandra a 78 kg-osok között a harmadik helyig jutott, míg a 60 kg-os Potesz Diána szintén bronzérmet szerzett, mégpedig úgy, hogy az Eb- aranyérmes Szél Anna bizonyult jobbnak nála.

Kapcsolódó Cikkek

  • Budapest csillagai Mátyásföldön

    Budapest csillagai Mátyásföldön

    Elsősorban a tehetséggondozás, a művészeti, kulturális kapcsolatok építése, a nemzetközi kapcsolatok és az együttműködés erősítése volt a cél a XVI.

  • Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    Hét évtizede közvetítik a magyar hagyományokat

    A Balassi Táncegyüttes hetven éve része Békéscsaba kulturális életének. Számos közös produkcióban szerepeltek már például a Jókai Színház művészeivel, de a városi rendezvényeken is rendszeresen láthatja a táncosokat a közönség.