EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Dunaújváros

Két bronzot hoztak Kecskemétről

Négy versenyző képviselte a Dunaferr SE-t a közelmúltban Kecskeméten rendezett Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon. A dunaújvárosi birkózók közül ketten is felállhattak a dobogóra a megmérettetésen. 

Összesen csaknem kétszáz ifjú birkózó lépett szőnyegre a Kadet Szabadfogású és Női Országos Bajnokságon, amelynek Kecskemét adott otthont. A Dunaferr SE négy versenyzője közül Ignácz Viktor volt kénytelen elsőként búcsúzni, aki 63 kg-ban már első alkalommal vereséget szenvedett. Farkas Zoltán első alkalommal győzött a 85 kg-osok küzdelmeiben, ám a továbbiakban nem termett babér számára: két vereség után számára is véget ért a kecskeméti viadal.


Ezúttal két bronzérem jutott az országos bajnokságon a Dunaferr SE birkózóinak (fotó: Dunaferr SE)

A lányoknak ezúttal jobban ment: Horváth Alexandra a 78 kg-osok között a harmadik helyig jutott, míg a 60 kg-os Potesz Diána szintén bronzérmet szerzett, mégpedig úgy, hogy az Eb- aranyérmes Szél Anna bizonyult jobbnak nála.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.