EUR: 312,96 Ft
CHF: 271,73 Ft
2018. február 24., szombat
Mátyás

Extra

Király Viktor barátnője, Anita: Szerelem volt első látásra

Király Viktorral már az első közös karácsonyra készül barátnője, a meseszép Anita. A kecskeméti modell pár éve a színészettel kacérkodik: világsztárokkal együtt szerepelt akciófilmekben, de a Kaptár mozi sztárjának, Milla Jovovichnak is dublőre volt.

Megpróbálják minden szabad percüket együtt tölteni

Lányok ezrei irigylik Virág Anitát, akiről nemrég kiderült, hogy ő Király Viktor barátnője. A lány tündérmeséje két hónapja kezdődött, miután egy baráti társaságban megpillantották egymást.


– Szerelem volt első látásra – árulta el a Lokálnak Anita. – A hangzavarban nehéz volt beszélgetni, ráadásul a barátaim fél óra múlva indultak, ők vittek haza Kecskemétre. Viktor búcsúzás közben elkérte a számomat, és éreztem, hogy hívni fog. Amit nagyon vártam. Amikor a barátnőimnek elmeséltem, hogy találkoztam vele, izgatottak lettek, kifaggattak, miről beszélgettünk és mikor találkozunk újra. Az első randink másnap Kecskeméten volt, azóta egy pár vagyunk, nem bujkálunk, nem titkoljuk a kapcsolatunkat – mondta Anita.

De ki ez a titokzatos lány, aki elrabolta a legsármosabb magyar énekes szívét? Anita idegenforgalmi szakon végzett, jelenleg kozmetikusnak tanul, nemrég tért haza egy spanyolországi szakmai tanulmányútról. Az első szépségversenyét 18 évesen nyerte, mosolya számtalan reklámfilmből lehet ismerős. Büszke rá, hogy több lábon áll, a saját útját járva valósítja meg álmait. A fővárosban egyik castingról a másikra siet, több külföldi produkcióban, akciófilmekben forgatott, nemrég a világhírű modell-filmszínész Milla Jovovich dublőze volt. Anita a hétvégéknek örül legjobban, amikor kedvesét, Király Viktort buzdíthatja a Sztárban Sztár című tévéműsor felvételén.


– Minden felvételén megnézem Viktort, és büszke vagyok rá, amikor egy-egy dal előadása közben kipillant rám a nézőtérre. Boldoggá tesz, ha küld egy szerelmes mosolyt. Már az első közös karácsonyunkat tervezgetjük, alig várom, hogy meglephessem őt a szeretet ünnepén – mondta Anita.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től

  Harvery Weinstein bocsánatot kért Meryl Streeptől és Jennifer Lawrence-től, akiknek kiragadott nyilatkozatrészleteivel a producert próbálták kedvezőbb színben feltüntetni ügyvédei az ellene indított csoportos szexuális zaklatási per elejtését kérvényező beadványukban.

 • New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  New Yorkban vetítik Enyedi Ildikó díjesélyes filmjét

  Exkluzív vetítésen tekinthetik meg az amerikai filmakadémia tagjai Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Oscar-esélyes filmjét vasárnap New Yorkban, a New York-i Balassi Intézet Magyar Kulturális Központ és a Netflix szervezésében – tájékoztatta az MTI-t Janzsó Viktor New York-i konzul.

 • Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Így nézett ki a szülés után Katherine Heigl

  Megmutatta terhesség utáni bikinis testét Katherine Heigl. A színésznő az első képet pár héttel, a másodikat egy évvel, az utolsót 14 hónappal kisfia, Joshua születése után készítette, ezzel is szerette volna felhívni a figyelmet arra, hogy gyerekvállalás után is lehet bomba alakja egy anyukának.