EUR: 311,50 Ft
CHF: 260,82 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Hódmezővásárhely

Kiütéses győzelem a Plaza Kupán

A VI. Nemzetközi Plaza Kupán Pécsett, a Hódmezővásárhelyi Box Klub öt versenyzővel képviseltette magát. Szirbik Nándor 36 kg, Vörös Vendel 54 kg, Vörös Daniel 57 kg, Ferhat Wellat 49 kg, Yassani Hassan 75 kg-ban indult. A vásárhelyiek hűek voltak önmagukhoz, most sem kímélték az ellenfeleiket, ugyanis az egyik fiú KO-val zárta a hétvégét.

Szirbik Nándor kaposvári ellenfelével, Vörös Vendel pedig egy pécsi fiúval szállt ringbe. Ferhat Wellat felnőtt bunyósnak nem jutott ellenfél. Vörös Dániel 57 kg-ban a kiskunhalasiak öklözőjével bemutatózott és jól szerepelt. Kiemelendő, hogy az első meccse volt, ellenfelének azonban nem ez volt az első versenye.


Hassani Yassan 75 kg-os felnőtt bokszoló pécsi ellenfelét látványosan felülmúlta, a 2. menetben KO-val kényszerítette padlóra. Szalkai Edina edző nagyon bízott a fiúban, ugyanis rengeteget készülnek. Fontos tudni, hogy a vásárhelyi fiú már az első menetben megsérült, ugyanis felszakadt a szemöldöke. Szalkai Edina elmondta, hogy ennek ellenére tovább hajtotta, és mivel végrehajtotta az edzői utasításokat, csodás eredménnyel zárt.

–  Nagyon jó a csapatunk van, próbálom őket segíteni abban, hogy igazi bokszolóvá és sportemberré váljanak. Az OB-re készülünk most gőzerővel, ami decemberben lesz. A felnőtt magyar bajnokságra két sráccal, Ferhat Wellattal és Hassani Yassannal érkezünk – mondta a Hódmezővásárhelyi Box Klub edzője.

„Nagyon jó a csapatunk van, próbálom őket segíteni abban, hogy igazi bokszolóvá és sportemberré váljanak” –  mondta Szalkai Edina, a Hódmezővásárhelyi Box Klub edzője

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.