EUR: 323,07 Ft
CHF: 275,97 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Hódmezővásárhely

Kiütéses győzelem a Plaza Kupán

A VI. Nemzetközi Plaza Kupán Pécsett, a Hódmezővásárhelyi Box Klub öt versenyzővel képviseltette magát. Szirbik Nándor 36 kg, Vörös Vendel 54 kg, Vörös Daniel 57 kg, Ferhat Wellat 49 kg, Yassani Hassan 75 kg-ban indult. A vásárhelyiek hűek voltak önmagukhoz, most sem kímélték az ellenfeleiket, ugyanis az egyik fiú KO-val zárta a hétvégét.

Szirbik Nándor kaposvári ellenfelével, Vörös Vendel pedig egy pécsi fiúval szállt ringbe. Ferhat Wellat felnőtt bunyósnak nem jutott ellenfél. Vörös Dániel 57 kg-ban a kiskunhalasiak öklözőjével bemutatózott és jól szerepelt. Kiemelendő, hogy az első meccse volt, ellenfelének azonban nem ez volt az első versenye.


Hassani Yassan 75 kg-os felnőtt bokszoló pécsi ellenfelét látványosan felülmúlta, a 2. menetben KO-val kényszerítette padlóra. Szalkai Edina edző nagyon bízott a fiúban, ugyanis rengeteget készülnek. Fontos tudni, hogy a vásárhelyi fiú már az első menetben megsérült, ugyanis felszakadt a szemöldöke. Szalkai Edina elmondta, hogy ennek ellenére tovább hajtotta, és mivel végrehajtotta az edzői utasításokat, csodás eredménnyel zárt.

–  Nagyon jó a csapatunk van, próbálom őket segíteni abban, hogy igazi bokszolóvá és sportemberré váljanak. Az OB-re készülünk most gőzerővel, ami decemberben lesz. A felnőtt magyar bajnokságra két sráccal, Ferhat Wellattal és Hassani Yassannal érkezünk – mondta a Hódmezővásárhelyi Box Klub edzője.

„Nagyon jó a csapatunk van, próbálom őket segíteni abban, hogy igazi bokszolóvá és sportemberré váljanak” –  mondta Szalkai Edina, a Hódmezővásárhelyi Box Klub edzője

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.