EUR: 322,61 Ft
CHF: 282,64 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Koós János: Laci, pihenj nyugodtan, nem búcsúzom tőled

Családja, barátai, pályatársai és rajongói kísérték végső útjára Aradszky Lászlót a Szent István-bazilikában. A több ezer gyászoló négy órán keresztül róhatta le kegyeletét a zenész ravatalánál, akit végül a Bazilika altemplomában helyeztek végső nyugalomra. A temetésen beszédet mondott az énekes barátja, Koós János is.

Az énekes hirtelen szívmegállás következtében hunyt el, október 8-án, 82 éves korában. Családja ragaszkodott az urnás temetéshez.


Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Szeretett fia, Zsolt és felesége, valamint a táncdalénekes unokái is megrendülve búcsúztak a nagypapától.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

Aradszky özvegye, Éva asszony  emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot. Órákon keresztül fogadta a rajongókat és a barátokat a Szent István-bazilikában, a szertartás alatt fia, Zsolt támogatta édesanyját.


Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

Könnyeivel küszködve, megrendítő beszéddel búcsúzott legjobb barátjától Koós János.

– Zavarban vagyok, mert nem sírni akarok. Már kisírtam magam, bár először buta viccnek hittem, amikor azon a hétfő reggelen egy barátom felhívott, és rákérdezett, hallottam-e, hogy Laci meghalt. Nem szégyellem, hosszú évtizedek után elsírtam magam. (…) Nem búcsúzom el tőle, mert akit szeretek, attól nem búcsúzom el. Nagyon szerettük egymást. Laci, pihenj nyugodtan, ja, hogy el ne felejtsem, nemsokára találkozunk – mondta Koós.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

A súlyos rákbeteg Benkő László is megrendülten búcsúzott pályatársától.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.