2018. január 23., kedd
Rajmund, Zelma

Extra

Koós János: Laci, pihenj nyugodtan, nem búcsúzom tőled

Családja, barátai, pályatársai és rajongói kísérték végső útjára Aradszky Lászlót a Szent István-bazilikában. A több ezer gyászoló négy órán keresztül róhatta le kegyeletét a zenész ravatalánál, akit végül a Bazilika altemplomában helyeztek végső nyugalomra. A temetésen beszédet mondott az énekes barátja, Koós János is.

Az énekes hirtelen szívmegállás következtében hunyt el, október 8-án, 82 éves korában. Családja ragaszkodott az urnás temetéshez.


Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

MTI Fotó: Bruzák Noémi

Szeretett fia, Zsolt és felesége, valamint a táncdalénekes unokái is megrendülve búcsúztak a nagypapától.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

Aradszky özvegye, Éva asszony  emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot. Órákon keresztül fogadta a rajongókat és a barátokat a Szent István-bazilikában, a szertartás alatt fia, Zsolt támogatta édesanyját.


Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

Könnyeivel küszködve, megrendítő beszéddel búcsúzott legjobb barátjától Koós János.

– Zavarban vagyok, mert nem sírni akarok. Már kisírtam magam, bár először buta viccnek hittem, amikor azon a hétfő reggelen egy barátom felhívott, és rákérdezett, hallottam-e, hogy Laci meghalt. Nem szégyellem, hosszú évtizedek után elsírtam magam. (…) Nem búcsúzom el tőle, mert akit szeretek, attól nem búcsúzom el. Nagyon szerettük egymást. Laci, pihenj nyugodtan, ja, hogy el ne felejtsem, nemsokára találkozunk – mondta Koós.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

A súlyos rákbeteg Benkő László is megrendülten búcsúzott pályatársától.

Aradszky László temetés (Fotó: Máté Krisztián)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe büszkén mutogatja magát

  Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke.

 • Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán kikapcsolódásképpen életeket ment

  Vámos Zoltán eredeti foglalkozása szerint orvos, ám már korai egyetemi évei alatt vonzódott a média, elsősorban a filmezés világa iránt. Számos rövidfilm és kisebb sikerek után idén januárban jelent meg első nagyjátékfilmje, a Parázs a szívnek, melynek vetítési jogát már tíz országba eladta.

 • Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Ellopták Básti Juli Kossuth-díját

  Minden vasárnap két sztárvendéggel beszélget Kalmár Tibor műsorvezető a Sláger FM-en, legutóbb Básti Juli Kossuth-díjas színésznő és Döbrösi Laura sorozatszínésznő volt a vendége.