2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Leállították a pénzgyűjtést, összefogott Som Lajos családja

Nem kér Tasnádi Péter segítségéből Karda Bea és családja. Ahogy arról korábban írtunk, Som Lajos halála után egyik legjobb barátja pénzgyűjtéssel segítette volna a zenész nehéz sorsú özvegyét, de most a család kérésére Tasnádi inkább háttérbe vonul. 

Karda Bea

„Lajosnak 16 éven át voltam hű társa, és persze az idők végezetéig lesz apja a lányunknak. Viharos volt a kapcsolatunk, és az ő élete még viharosabb, de mégis tőle kaptam a legszebb ajándékot, amit egy nő csak kívánhat, az anyaságot. Ezért hálával tartozom neki. (…) Bár sok éve elváltunk, mégis úgy érzem, az itt maradóknak most szükségük van rám (…) Niki lányom kérésére tolmácsolom, hogy senki ne kezdjen egyéni szervezkedésbe, különösen a család megkérdezése nélkül! A temetést és az ezzel járó teendőket Lajos lánya és édesanyja Lajos özvegyével közösen intézi” – írta Karda Bea énekesnő a közösségi oldalára. Korábban ugyanis Tasnádi Péter, Som Lajos egyik legjobb barátja gyűjtést szervezett az énekeslegenda temetésére.
– Nem a saját ötletem volt, hanem Lajos társa, Erzsi kért meg erre. Ő az utóbbi hat-hét évben szinte minden pillanatban mellette volt. Felhívott és a segítségemet kérte, majd később ismét hívott, hogy a családdal egyeztetett és köszöni szépen, de mégis meg tudják oldani a temetést. Sajnos nem tudok elmenni a búcsúztatójára, de nagyon szeretném, hogy a barátomat méltóképpen kísérjék utolsó útjára. Hozzá kell tennem, hogy egy olyan barátja sem jelentkezett a gyűjtésre, akik a közösségi oldalon fotókat posztolnak vele vagy hangosan siratják. Az elmúlt időben én vettem neki néhány ruhát, segítettem, hogy jobb körülmények között élhessen. De most a család kérésére visszavonulok – mondta Tasnádi. A Lokál kereste Karda Beát, aki csak annyit mondott, teljesen megfordult vele a világ, nem tud és nem is szeretne semmit mondani korábbi közleményén kívül.


Som Lajos, a Piramis együttes alapítója egy hónappal 70. születésnapja után hunyt el. A zenészt egy ideje kórházban ápolták, nem tudott lábra állni, a hétvégén rosszabbodott az állapota, és hétfő délután feladta a küzdelmet. Temetésének pontos idejéről és helyéről a család egyelőre semmit sem közölt.

Som Lajos
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Tasnádi Péter

 

Kapcsolódó Cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.

 • Elítélték Van Damme fiát

  Elítélték Van Damme fiát

  Ötvennyolcadik születésnapját ünnepli Jean-Claude Van Damme, a terpeszéről is híres akciósztár azonban nem felhőtlenül boldog. 22 éves fia, Nicholas Van Varenberg ugyanis nemrég 18 hónap felfüggesztett büntetést kapott.