2017. november 09., csütörtök
Tivadar

Extra

Lecsapott a Netflix Enyedi Ildikó filmjére

A Netflix internetes műsorszolgáltató mutatja be Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Arany Medve díjas alkotását az Egyesült Államokban.

A film amerikai premierje november 12-én lesz a Los Angeles-i AFI Festen, ezt követően a Testről és lélekről – első magyar alkotásként – februártól lesz látható a Netflix hálózatában. A Filmalap támogatásával készült dráma versenyben van az európai filmdíjakért és Magyarország hivatalos nevezettjeként a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjáért is. November 16-án a Golden Globe-díjazottakról döntő szervezet, a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) tagjainak rendeznek vetítést Los Angelesben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott csókok édesítik Claudia zsűrizését

  Lopott csókok édesítik Claudia zsűrizését

  Liptai Claudia az elmúlt néhány hétben igencsak megengedően osztotta a pontokat a Sztárban sztár versenyzőinek. Saját bevallása szerint ez azért van, mert több teret szeretne adni a nézőknek, mindemellett pedig a reklámszünetekben, párjától lopott csókok édesíthetik a véleményét.

 • Pokolból a mennybe: pszichológus segített Babos Timinek

  Pokolból a mennybe: pszichológus segített Babos Timinek

  Sporttörténelmet írt Babos Tímea, aki nemrég az első magyar teniszvilágbajnok lett. A 24 éves sportolónő elárulta a Lokál Extrának, hogy rosszabb időszakaiban nem mindig hitte el, hogy képes lesz felállni a padlóról, de a sportpszichológus sokat segített neki.

 • Rosié lett a világ legszexibb feneke

  Rosié lett a világ legszexibb feneke

  A legkerekebb, legfeszesebb és legszexibb popsikat keresik minden évben a ma már világhírűvé vált Miss Bumbum versenyen. Az idén a modellként és riporterként dolgozó Rosie Oliveira lett a győztes, aki különleges mozgásával és kerek fenekével mindenkit maga mögé utasított Sao Paulóban.