EUR: 321,77 Ft
CHF: 281,42 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Lecsapott a Netflix Enyedi Ildikó filmjére

A Netflix internetes műsorszolgáltató mutatja be Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Arany Medve díjas alkotását az Egyesült Államokban.

A film amerikai premierje november 12-én lesz a Los Angeles-i AFI Festen, ezt követően a Testről és lélekről – első magyar alkotásként – februártól lesz látható a Netflix hálózatában. A Filmalap támogatásával készült dráma versenyben van az európai filmdíjakért és Magyarország hivatalos nevezettjeként a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjáért is. November 16-án a Golden Globe-díjazottakról döntő szervezet, a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) tagjainak rendeznek vetítést Los Angelesben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.