2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Lecsapott a Netflix Enyedi Ildikó filmjére

A Netflix internetes műsorszolgáltató mutatja be Enyedi Ildikó Testről és lélekről című Arany Medve díjas alkotását az Egyesült Államokban.

A film amerikai premierje november 12-én lesz a Los Angeles-i AFI Festen, ezt követően a Testről és lélekről – első magyar alkotásként – februártól lesz látható a Netflix hálózatában. A Filmalap támogatásával készült dráma versenyben van az európai filmdíjakért és Magyarország hivatalos nevezettjeként a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjáért is. November 16-án a Golden Globe-díjazottakról döntő szervezet, a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) tagjainak rendeznek vetítést Los Angelesben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.