EUR: 322,85 Ft
CHF: 275,90 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Nyíregyháza

Legyen a Nyíregyházi Állatpark az év turisztikai attrakciója!

A szallas.hu az Év szállása és az Év turisztikai települése mellett idén szeretné megtalálni az Év turisztikai attrakcióját is. A lehetséges győztesek között pedig a Nyíregyházi Állatpark is szerepel.

A nyíregyházi nevezetesség jelenleg első helyen áll a sorban, több mint hétezer voksot már bezsebelt, maga mögé utasította a keszthelyi Festetics-kastélyt, az Aggteleki-cseppkőbarlangot, a Miskolctapolcán található Barlangfürdőt és az Egri várat is. De ez még nem a végleges eredmény, a sorrend bármikor változhat, szavazzon Ön is a Nyíregyházi Állatparkra!

Szavazni november 6-ig a http://blog.szallas.hu/keressuk-az-ev-turisztikai-attrakciojat/ oldalon lehet.

(Fotó: Nyíregyházi Állatpark)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.