EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Nyíregyháza

Legyen a Nyíregyházi Állatpark az év turisztikai attrakciója!

A szallas.hu az Év szállása és az Év turisztikai települése mellett idén szeretné megtalálni az Év turisztikai attrakcióját is. A lehetséges győztesek között pedig a Nyíregyházi Állatpark is szerepel.

A nyíregyházi nevezetesség jelenleg első helyen áll a sorban, több mint hétezer voksot már bezsebelt, maga mögé utasította a keszthelyi Festetics-kastélyt, az Aggteleki-cseppkőbarlangot, a Miskolctapolcán található Barlangfürdőt és az Egri várat is. De ez még nem a végleges eredmény, a sorrend bármikor változhat, szavazzon Ön is a Nyíregyházi Állatparkra!

Szavazni november 6-ig a http://blog.szallas.hu/keressuk-az-ev-turisztikai-attrakciojat/ oldalon lehet.

(Fotó: Nyíregyházi Állatpark)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.