2017. november 10., péntek
Réka

Belföld

Lemondásra szólította föl Botka Lászlót Szabó Bálint

Botka Lászlónak “letelt az ideje”, haladéktalanul távoznia kell a szegedi polgármesteri székből – jelentette ki Szabó Bálint pénteken a Tisza-parti városban.

Távoznia kell a “maffia városvezetésnek”, amely komoly károkat okozott Szegednek – mondta a Szeviép-ügy károsultjainak egy részét képviselő jogász a csongrádi megyeszékhely közgyűlésének ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján.


Szabó Bálint úgy fogalmazott, olyan városban szeretne élni, ahol nem szüntetik meg a fél évezrede jól működő tápéi kompot, nem mennek csődbe a kifizetetlen számlák miatt a Szeviép alvállalkozói, nem lehetetlenülnek el a magas bérleti díjak miatt a belváros vagy a Cserepes sori piac kereskedői.

A jogász kijelentette, “Botka László bűnöző, mert vesztegetési ügybe keveredett”. Magas rangú rendőröket vesztegetett meg, amikor ingyenesen parkolóbérleteket adott nekik – mondta.


A szegedi polgármester “összes közeli munkatársa a vádlottak padján ül”, ügyvédjére, Czeglédy Csabára pedig akár húszéves börtönbüntetést szabhatnak ki – fogalmazott Szabó Bálint.

A jogász közölte, a város 18 pontján aláírásgyűjtést folytatnak, hogy így kényszerítsék ki, hogy időközi választást tartsanak Szegeden.

Szabó Bálint elmondta, a miniszterelnökhöz fordult, hogy a kormány siessen a segítségére azoknak a csoportoknak, amelyeket a “Botka-féle maffia megkárosított”.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Brüsszel meg akarja törni Magyarországot

    Brüsszel meg akarja törni Magyarországot

    Brüsszel nagy nyomás alá helyezi azokat az országokat, amelyek nem akarnak bevándorlókat befogadni, “Magyarországot is meg akarják törni, politikai nyomásgyakorlással, pénzügyi zsarolással és jogi manőverekkel” rávenni a kvótarendszer elfogadására – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

  • Diszkont benzikutakat nyit az Aldi Magyarországon

    Diszkont benzikutakat nyit az Aldi Magyarországon

    Diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában az Aldi Magyarország az OMV Hungáriával partnerségben, az első három benzinkút Sopronban, Budaörsön, és Szigetszentmiklóson nyílik az év utolsó negyedévében – közölte az áruházlánc a honlapján pénteken.