EUR: 310,72 Ft
CHF: 259,53 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Sopron

Márton-napi móka

A köpönyegét a koldussal megosztó Mártont ünnepelik november 11-én. Ezen a szombaton a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ is szélesre tárja kapuit, hogy aláférjenek kicsik és nagyok egyaránt.

A nap folyamán Márton-vásár keretében libás ételek, Szent Márton kiflije, újborkóstoló, talicskabemutató és tökmázsálás is lesz a Liszt előtt. A Kabátért gombot elnevezésű kezdeményezés során várják a felesleges kabátokat egy ajándék csokigombért. Délután családi programokkal kedveskednek a szervezők.

Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.