2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Sport

Megbüntették McGregort

Elmarad Conor McGregor MMA-harcos Tony Ferguson elleni meccse. Az ügy hátterében az áll, hogy McGregor csapattársa, Charlie Ward küzdelmét nézte a helyszínen, és amikor Ward legyőzte ellenfelét, John Redmondot, az ír szupersztár berohant a ketrecbe, hogy együtt ünnepeljen a barátjával.

Ekkor a mérkőzésvezető ki akarta vezetni a magából kivetkőző MMA-st, akinek ez nem tetszett, és neki akart menni a bírónak, csak a biztonságiak tudták megakadályozni a verekedést.


– A meccset szervező UFC két órával az eset után felvette velem a kapcsolatot. Közölték, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan számukra, ezért nem engedik, hogy decemberben ringbe lépjen McGregor. Megértem őket, de beszélni fogok az ügyvédeimmel – mondta Mike Mazzulli promóter.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 29 meccs után kikapott a Barca

    29 meccs után kikapott a Barca

    Megszakadt a Barcelona 29 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. A spanyol Király Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén az Espanyol az ifjonc Oscar Melendo 88. percben szerzett góljával 1-0-ra győzött. A hazai sikerhez némileg Lionel Messi is hozzájárult, hiszen a 61.

  • Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Zidane nem tudja elképzelni a Realt Ronaldo nélkül

    Hiába érkeznek egyre gyakrabban a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló hírek, Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője egyszerűen nem tudja elképzelni a királyi gárdát a portugál klasszis nélkül – írja a goal.