2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Szekszárd

Megújult osztályok a megyei kórházban

Október 27-én ünnepélyes keretek közt átadták a Tolna Megyei Balassa János Kórházban a már felújított szocioterápiás rehabilitációs és a fertőzőosztályt.

A két megújult osztály ünnepélyes átadása a szocioterápás rehabilitációs osztály művészeti előadócsoportjának műsorával kezdődött, majd az ezt követő sajtótájékoztatón a jelenlévőkkel ismertették a projekt részleteit.


Már használatban az új osztályok. Fotó: Nagy Nándor

A rangos eseményen felszólalt többek között: dr. Laczó Andrea, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ dél-dunántúli térségi igazgatója, dr. Németh Csaba, a kórház főigazgatója, dr. Kertész Ágnes, a pszichiátriai osztály vezetője, illetve dr. Bali Ildikó, a fertőzőosztály vezetője.

Az intézmény vezetője elmondta, hogy a pszichiátria rehabilitációs részlege a palánki telephelyről a központiba költözött, a fertőzőosztályt pedig a belgyógyászati tömbbe helyezték át. A projektet 260 millió forintból valósították meg, amelyet a Tolna Megyei Balassa János Kórház pályázat során nyert el.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.