2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Szekszárd

Megújult osztályok a megyei kórházban

Október 27-én ünnepélyes keretek közt átadták a Tolna Megyei Balassa János Kórházban a már felújított szocioterápiás rehabilitációs és a fertőzőosztályt.

A két megújult osztály ünnepélyes átadása a szocioterápás rehabilitációs osztály művészeti előadócsoportjának műsorával kezdődött, majd az ezt követő sajtótájékoztatón a jelenlévőkkel ismertették a projekt részleteit.


Már használatban az új osztályok. Fotó: Nagy Nándor

A rangos eseményen felszólalt többek között: dr. Laczó Andrea, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ dél-dunántúli térségi igazgatója, dr. Németh Csaba, a kórház főigazgatója, dr. Kertész Ágnes, a pszichiátriai osztály vezetője, illetve dr. Bali Ildikó, a fertőzőosztály vezetője.

Az intézmény vezetője elmondta, hogy a pszichiátria rehabilitációs részlege a palánki telephelyről a központiba költözött, a fertőzőosztályt pedig a belgyógyászati tömbbe helyezték át. A projektet 260 millió forintból valósították meg, amelyet a Tolna Megyei Balassa János Kórház pályázat során nyert el.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.