EUR: 325,80 Ft
CHF: 279,83 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Nyíregyháza

Megvannak a Like 3 döntősei!

Újra megtelt táncosokkal és énekesekkel a Váci Mihály Kulturális Központ: elindult a Like 3 tehetségkutató verseny!

A zsűri véleménye szerint a december 2-i döntőbe a következő produkciók jutottak be:

Felnőtt-tánc kategória: Szabolcs Diák Sport Egyesület, Life Crew, Lakatos Ramón, Glam Crew, Farkas Evelin és Raffael István, Lakatos József István.

Ifjúsági tánc kategória: Nyíregyházi Táncklub, Golden Era Junior, Magera Regina, Balla Gréta, No Comment Tánciskola, Gold Dance Group.

Felnőttének kategória: Inverzio, Kálmándi Fanni, Gurbán Balázs, Szabó Róbert, Mészáros Dóra, Rozsáyi Márkó, Volf Delila.

Ifjúsági ének: Boda Izabella, Ádám Tamás, Tordai Duo, Kulcsár Hanna, Istenes Márk.

Két kategóriában mérhették össze tehetségüket a versenyzők (Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.