EUR: 322,00 Ft
CHF: 275,39 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Kecskemét

MetroPOLICE Filmnapok az Otthon moziban

Rendőrségi szalag, körberajzolt áldozat, ügynökök, kávé és fánk… Tetthellyé alakult át az Otthon mozi előtere. Nem bűntény történt a kecskeméti filmszínházban – itt tartották a MetroPOLICE Filmnapok rendhagyó sajtótájékoztatóját.

A Hírös Agóra Kulturális Központ és a Kecskeméti Rendőrkapitányság második alkalommal rendezi meg a MetroPOLICE Filmnapokat az Otthon moziban. A lebilincselő program közel két hétig tart, és számtalan különleges filmet, vendéget és beszélgetést kínál 2017. november 2–13. között. Az izgalmas eseményhez rendhagyó sajtótájékoztató dukál, így a filmszínház előterébe lépők egy bűnügyi helyszínen találták magukat. Napszemüveges ügynökök, nyomrögzítéshez használt eszközök és bizonyítékok között zajlott a beharangozó. Kerti István alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetője, Bak Lajos, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója, Tót Szilvia címzetes rendőr őrnagy és Csenki Csabáné mozivezető együtt fogadták a vendégeket, és adtak hírt a filmnapok részletes programjáról.


Az Otthon Mozi dolgozói pózolnak filmbe illő módon a filmnapok plakátjai előtt.
fotó: hiros.hu

Csenki Csabáné elmondta, a tavalyi nagy siker és érdeklődés után természetes volt, hogy újra megrendezik a MetroPOLICE Filmnapokat. A helyszín ismét az Otthon mozi, a tematika és a filmkínálat most is különleges. A legújabb filmek mellett klasszikusokat is láthat a közönség, miközben a közönségtalálkozókon izgalmas beszélgetések zajlanak filmes és bűnügyi szakemberek közreműködésével.

A MetroPOLICE Filmnapok, mely a tervek szerint jövőre már filmfesztiválként tér vissza, évről évre igyekszik megújulni. Így lesz ez idén is, amikor a már megszokott vetítések és kísérő programok mellett új elemekkel (Krimimaraton és kerékpáros-bemutatóval egybekötött Bike Safe-regisztráció) várja közönségét Kecskemét művészmozija.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.