2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Migránsok támadtak a miniszterre – Videó!

Ki kellett menteni a hétvégén egy menekülttáborból a dán bevándorlási ügyekért felelős tárcavezetőt – írta a 888.hu. A dühödt bevándorlók valószínűleg azért támadhattak Inger Stojbergre, mert a hatóságok korábban elutasították a menedékkérelmüket.

A migránsok először csak szavakkal inzultálták a minisztert, a tábor kijáratánál azonban már lökdösték is Stojberget, csak a biztonságiak közbelépésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. Egy nő még a miniszter autóját is megpróbálta megállítani.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.