2018. április 23., hétfő
Béla

Belföld

Migránsok támadtak a miniszterre – Videó!

Ki kellett menteni a hétvégén egy menekülttáborból a dán bevándorlási ügyekért felelős tárcavezetőt – írta a 888.hu. A dühödt bevándorlók valószínűleg azért támadhattak Inger Stojbergre, mert a hatóságok korábban elutasították a menedékkérelmüket.

A migránsok először csak szavakkal inzultálták a minisztert, a tábor kijáratánál azonban már lökdösték is Stojberget, csak a biztonságiak közbelépésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. Egy nő még a miniszter autóját is megpróbálta megállítani.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Az ellenzék nem magában, hanem egyebek mellett a választási rendszerben keresi hatalmas vereségük okát. Pedig nincs olyan ország, amely választási rendszerével nem a Fidesz kormányozna.

 • Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Már tavaly októberben megkapta Gyárfás Tamástól a Fenyő-gyilkosság felbujtójához elvezető bizonyítékot I. Sándor főügyész, mégsem tett semmit.

 • Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Újabb pofont kapott Magyarország Soros Györgytől és bandájától. Múlt hét hétfőn járt Brüsszelben a pénzügyi spekuláns és láss csodát, csütörtökön már meg is szavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

 • Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és most éppen bukóban vannak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a parlamenti választás eredményét kommentálva.