EUR: 313,03 Ft
CHF: 267,60 Ft
2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Külföld

Migránsok támadtak egy magyar kamionosra

Mozsdényi Gábor, magyar teherautó sofőr épp Calais városából próbált volna kijutni, mikor rátámadtak az illegális bevándorlók – írta a 888.hu. A férfi a Facebook-oldalán ismertette az esetet, azt írta, hogy egy parkolóból hajtott volna ki, amikor észrevette, hogy egy migráns szalad a teherautó utána.

– Gondoltam nem sikerült neki utolérnie, így folytattam az utamat, hiszen amúgy sem Angliába mentem. Egyszer csak nagyon elkezdtek kopogni. Ütötték, verték a pótkocsi homlokfalát. Kivágták a ponyvát, deszkával ütötték a kamiont, jelezve, hogy álljak meg – írta Mozsdényi, aki az első lehetséges kijáratnál visszafordult. Mire visszaért a parkolóba, a bevándorlók már nem voltak a járművén, de a kivágott ponyvát maguk mögött hagyták.


Szép reggelt mindenkinek! Aki akarja elolvassa… ma hajnalba indultam a lerakóra Franciaból Calaistól 5km-re. Mivel a…

Posted by Gábor Mozsdényi on Sonntag, 5. November 2017

Azt is megjegyezte, hogy a parkolóban lévő rendőrt nem igazán érdekelte, hogy a pótkocsi ajtaja nyitva volt.


– Ezek már nem emberként, hanem állatkén viselkednek. Kárt tesznek mindenben. Ahol élnek körülöttük szemét hegyek. A városban lopnak, rongálnak. Egy picit el kellene már gondolkodni, hogy ez hova fog vezetni – zárta gondoltait.

Több magyar kamionos is írt a poszt alá. A kommentelők többsége a támogatásáról biztosította a sofőrt. Korábban Magyarország egyik legnépszerűbb sofőrjével, Dajka Lászlóval is történt hasonló eset.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lövöldözés Rio de Janeiróban

  Hatalmas lövöldözés Rio de Janeiróban

  Legkevesebb hét ember vesztette életét és számosan megsebesültek szombaton a rendőrséggel kialakult lövöldözésben Brazília legnagyobb nyomornegyedében, a Rio de Janeiróban található Rocinha favelában, miközben a hadsereg mintegy két hónapja átvette a város biztonsági erői feletti ellenőrzést.

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.