EUR: 326,81 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Nyíregyháza

Miniszteri elismerést kapott a NYÍRVV

Belügyminiszteri elismerésben részesült a NYÍRVV. A társaság a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítménye elismeréséül oklevelet és nagy értékű, tárgyi eszközök beszerzésére fordítható pénzjutalmat kapott.

November 20-ig mintegy 3100 munkaszerződést kötött a NYÍRVV, átlagosan 1100 közfoglalkoztatott dolgozik a cégnél, amely részt vesz többek között az országos hajléktalan-közfoglalkoztatási, valamint az úgynevezett speciális közfoglalkoztatási programban is.

Ősszel is van bőven munkájuk a közfoglalkoztatottaknak
(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.