EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Nyíregyháza

Miniszteri elismerést kapott a NYÍRVV

Belügyminiszteri elismerésben részesült a NYÍRVV. A társaság a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítménye elismeréséül oklevelet és nagy értékű, tárgyi eszközök beszerzésére fordítható pénzjutalmat kapott.

November 20-ig mintegy 3100 munkaszerződést kötött a NYÍRVV, átlagosan 1100 közfoglalkoztatott dolgozik a cégnél, amely részt vesz többek között az országos hajléktalan-közfoglalkoztatási, valamint az úgynevezett speciális közfoglalkoztatási programban is.

Ősszel is van bőven munkájuk a közfoglalkoztatottaknak
(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.