EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Nyíregyháza

Miniszteri elismerést kapott a NYÍRVV

Belügyminiszteri elismerésben részesült a NYÍRVV. A társaság a közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítménye elismeréséül oklevelet és nagy értékű, tárgyi eszközök beszerzésére fordítható pénzjutalmat kapott.

November 20-ig mintegy 3100 munkaszerződést kötött a NYÍRVV, átlagosan 1100 közfoglalkoztatott dolgozik a cégnél, amely részt vesz többek között az országos hajléktalan-közfoglalkoztatási, valamint az úgynevezett speciális közfoglalkoztatási programban is.

Ősszel is van bőven munkájuk a közfoglalkoztatottaknak
(Fotó: Lokál)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.