2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Nagykanizsa

Most sem hibáztak

Több mint egy félidőn át emberhátrányban játszva is magabiztosan győzött az UFC Nagykanizsa a Becsehely ellen a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. László Áront a 39. percben kiállította a játékvezető, ám ez sem akadályozta meg a házigazdákat abban, hogy sziporkázzanak. A 9-1-es sikerből Lőrincz Bence, Péntek Adrián, Hetesi Patrik és Nagy Gergő két-két, Márton András pedig egy góllal vette ki a részét.

A Kanizsa így továbbra is vezeti a bajnokságot, négy ponttal megelőzve a Csács, héttel pedig a Hévíz és a Gellénháza együttesét. Gombos Zsolt tanítványainak mérlege egészen elképesztő: 12 győzelem és egy vereség, továbbá 52 rúgott és mindössze hat kapott gól. Hasonló teljesítményt egyetlen együttes sem jegyez a pontvadászatban.


Márton András gólöröme. A csapatkapitány büntetőből talált be a 45. percben (Fotó: Gergely Szilárd)

Nem megy ennyire jól a város másik megyei I. osztályú együttesének. A Kiskanizsa a múlt hétvégén balszerencsés vereséget szenvedett Zalaszentgróton, a hazaiak a 92. percben szerezték meg a győztes találatot (1-0). A Sáskák SE egy győzelemmel, két döntetlennel és tíz vereséggel a 15. helyen áll.

Az UFC-re most nehezebb meccsek várnak: a hétvégén Semjénházára utazik a gárda, majd november 18-án következik az ősz slágermeccse, a Nagykanizsa–Hévíz összecsapás az Olajbányász-stadionban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.