EUR: 322,59 Ft
CHF: 282,65 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Egyéb Veszprém

Negyvenöt éves a Vadvirág Óvoda – Jubileumi programsorozattal ünnepeltek

Fennállásának negyvenötödik évfordulóját ünnepelte a múlt héten a dózsavárosi intézmény, az egész héten át tartó jubileumi rendezvénysorozatot péntek délután ünnepséggel zárták. A programsorozat védnökségét Ovádi Péter önkormányzati képviselő, Némedi Lajos alpolgármester és Porga Gyula polgármester vállalta.

Porga Gyula megköszönte a 45 év alatt végzett áldozatos munkát (fotó: Szalai Csaba)

A pénteki ünnepségen Porga Gyula polgármester kiemelte: 45 év alatt több ezer gyermek, szülő, család vett részt az óvoda életében, ám ez a 45 év mégis többet jelent egy város életében, mint egy szám, hiszen ennyi ideig tartó közösséget és vidámságot is magában rejt. Köszönetet mondott a város nevében az óvónőknek, a dadusoknak, a karbantartóknak és az óvoda valamennyi dolgozójának áldozatos munkájukért.


A jubileum főszereplői maguk az óvodások voltak (fotó: Szalai Csaba)

Barcza Béláné intézményvezető köszöntőjében foglalta össze az óvoda történetét. Az 1972-ben 12 csoporttal megnyitott intézmény 1991 óta viseli a Vadvirág nevet. 2005-ben elkezdték a kompetenciaalapú programcsomag tesztelését, és újszerű módszereket vezettek be. Előtérbe került a környezettudatos nevelés, a zöldprogramok szervezése családoknak, valamint a sajátos nevelési igényű gyermekek integrált nevelésében való közreműködés.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek