2017. november 14., kedd
Aliz

Belföld

Nemzeti konzultáció – Már ennyien töltötték ki a kérdőívet

Már több egymillióan töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Közösségi oldalán jelentette be Dömötör Csaba, hogy eddig hány kérdőívet töltöttek ki.


„Még jó pár nap van a feladási határidőig, de a mai összesítések szerint már így is jóval több mint egymillióan (egész pontosan 1 125 318-an) töltötték ki a konzultációs kérdőívet.

Köszönjük kiállásukat, mint ahogy azokét is, akik ezután mondják majd el véleményüket.

A közös kiállásnak azért óriási a jelentősége, mert közben elkezdték a betelepítési tervek végrehajtását. Ezt nem hagyhatjuk szó nélkül” – olvasható Dömötör Csaba posztjában.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Digitális ötletpályázatot hirdet az OTP

  Digitális ötletpályázatot hirdet az OTP

  Az OTP Fáy András Alapítvány az OTP Bank és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával bruttó 38 millió forint összdíjazású pályázatot hirdet a pénzügyi oktatásban a legjobb digitális megoldások felkutatására – közölte az alapítvány kedden.

 • Távolról vezérelhetik a légiforgalmi irányítók a budapesti repülőteret

  Távolról vezérelhetik a légiforgalmi irányítók a budapesti repülőteret

  A HungaroControl innovációjának, a Remote Tower távoli toronyirányítási rendszernek köszönhetően a közepes méretű és forgalmú repülőterek közül először a világon a Budapest Airport (BUD) le- és felszálló repülőgépforgalmát lehet a helyszíntől függetlenül is biztonságosan irányítani.

 • A fővárosi taxisok 10 százalékos tarifaemelést kezdeményeznek

  A fővárosi taxisok 10 százalékos tarifaemelést kezdeményeznek

  A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a taxis szakmai szervezetekkel, érdekképviseletekkel, vállalkozásokkal egyeztetve 2018 január elsejétől 10 százalékos tarifaemelést kezdeményez a fővárosi önkormányzatnál – jelentette be Dudás Zoltán, a kamara közlekedési osztályának elnöke kedden Budapesten, a Taxi Expo rendezvényen tartott sajtótájékoztatón.