EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Nyugalmat adott Budapest Mila Kunisnak

Kellemes emlékei maradtak Mila Kunisnak Budapestről. A színésznő a USA Todaynek adott interjújában dicsérte városunkat, hozzátéve, hogy igazán pihentető volt számára úgy sétálni az utcán férjével, Ashton Kutcherrel és két gyermekükkel, Wyett-tel és Dimitrivel, hogy nem követik mindenhova lesifotósok.

– A férjem azt mondta: Tudod, mit nem csináltál régóta? Rég voltál már egy bevásárlóközpontban. Azt mondtam, igen! Itt nyugodtan elmehetek egy plázába, mert Budapesten nem léteznek lesifotósok – lelkendezett a színésznő, aki a Spy who dumped me című akcióvígjátékot forgatta nálunk a nyáron.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.

 • Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi: Eltűnt a tüdődaganatom is

  Orbán Józsi a gyógyulás útjára lépett, hiszen agydaganata után a friss vizsgálati eredmények szerint tüdődaganata is eltűnt. Az énekes nagyon boldog, hogy úgy tűnik sikerült legyőznie a gyilkos kórt és már most azon van, hogy minnél előbb visszatérjen a színpadra, habár még mindig nem sikerült letennie a cigarettát.