2017. november 09., csütörtök
Tivadar

Extra

Nyugalmat adott Budapest Mila Kunisnak

Kellemes emlékei maradtak Mila Kunisnak Budapestről. A színésznő a USA Todaynek adott interjújában dicsérte városunkat, hozzátéve, hogy igazán pihentető volt számára úgy sétálni az utcán férjével, Ashton Kutcherrel és két gyermekükkel, Wyett-tel és Dimitrivel, hogy nem követik mindenhova lesifotósok.

– A férjem azt mondta: Tudod, mit nem csináltál régóta? Rég voltál már egy bevásárlóközpontban. Azt mondtam, igen! Itt nyugodtan elmehetek egy plázába, mert Budapesten nem léteznek lesifotósok – lelkendezett a színésznő, aki a Spy who dumped me című akcióvígjátékot forgatta nálunk a nyáron.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lopott csókok édesítik Claudia zsűrizését

  Lopott csókok édesítik Claudia zsűrizését

  Liptai Claudia az elmúlt néhány hétben igencsak megengedően osztotta a pontokat a Sztárban sztár versenyzőinek. Saját bevallása szerint ez azért van, mert több teret szeretne adni a nézőknek, mindemellett pedig a reklámszünetekben, párjától lopott csókok édesíthetik a véleményét.

 • Pokolból a mennybe: pszichológus segített Babos Timinek

  Pokolból a mennybe: pszichológus segített Babos Timinek

  Sporttörténelmet írt Babos Tímea, aki nemrég az első magyar teniszvilágbajnok lett. A 24 éves sportolónő elárulta a Lokál Extrának, hogy rosszabb időszakaiban nem mindig hitte el, hogy képes lesz felállni a padlóról, de a sportpszichológus sokat segített neki.

 • Rosié lett a világ legszexibb feneke

  Rosié lett a világ legszexibb feneke

  A legkerekebb, legfeszesebb és legszexibb popsikat keresik minden évben a ma már világhírűvé vált Miss Bumbum versenyen. Az idén a modellként és riporterként dolgozó Rosie Oliveira lett a győztes, aki különleges mozgásával és kerek fenekével mindenkit maga mögé utasított Sao Paulóban.