2017. november 14., kedd
Aliz

Belföld

Orbán: Csökkentsék mindenhol az üzemanyag árát!

Örömhírt jelentette be közösségi oldalán Tállai András adóügyekért felelős államtitkár és NAV-elnök, aki Facebook-oldalán számolt be arról, hogy állampolgári megkeresésre járt el Mezőkövesden és térségében a drágább benzinár miatt, ami a MOL illetékes képviselőivel való egyeztetésnek köszönhetően, olcsóbb lett. Orbán Viktor így reagált a hírre.

Orbán Viktort a parlament folyosóján kérdezték arról az újságírók, mit gondol Tállai András államtitkár helyesen cselekedett-e, amikor “elintézte”, hogy néhány benzinkúton olcsóbb legyen az üzemanyag? A miniszterelnök így válaszolt:


Gratulálok! Csökkentsék mindenhol! – fűzte még hozzá mosolyogva a kormányfő – írja a PestiSrácok.hu.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jelentősen nőtt a Fidesz népszerűsége

  Jelentősen nőtt a Fidesz népszerűsége

  A Fidesz–KDNP népszerűsége októberben hat százalékot nőtt, és jelenleg 49 százalékon áll – írta a Magyar Nemzet az Iránytű Intézet friss felmérése alapján.

 • Újraindul a hazai pilótaképzés a következő tanévtől

  Újraindul a hazai pilótaképzés a következő tanévtől

  Két évtized után újraindul a hazai felsőfokú pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán – jelentette be az NKE Katonai Repülőintézet vezetője kedden Szolnokon, a Magyar Honvédség (MH) 86.

 • Szijjártó: Andorra fontos szövetségese lesz Magyarországnak

  Szijjártó: Andorra fontos szövetségese lesz Magyarországnak

  Andorra két nagyon fontos ügyben, az új ukrán oktatási törvény és az uniós adóharmonizációs törekvések vonatkozásában is fontos szövetségese lesz Magyarországnak – összegezte Szijjártó Péter külügyminiszter hivatalos andorrai látogatását az MTI-nek kedden telefonon.

 • A Jobbik átvette a hatalmat a Magyar Nemzetnél

  A Jobbik átvette a hatalmat a Magyar Nemzetnél

  Schlecht Csaba lett a Magyar Nemzet új főszerkesztője, miközben Faragó Csaba, az ÁPV Zrt. és az MVM Zrt. korábbi vezetője váltotta Simicska Ádámot a Magyar Nemzet napilapot kiadó és az MNO.