2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Ördög Nóra és Nánási Pál Ázsiában erősítették szerelmüket

Mindennap megküzdött harmonikus családi életéért Ördög Nóra. A TV2 Ázsia Expressz című műsorának háziasszonya folyamatosan egyensúlyozott az anyaság és a karrier között, amiben legfőbb támasza Nánási Pál volt, aki felesége kedvéért a háttérbe vonult, és kizárólag gyermekeikre koncentrált az utazás alatt. 

Nóra november 7-től lesz látható a TV2 Ázsia Expressz című utazós realityjének műsorvezetőjeként, amelyben hét, hírességekből álló páros küzd majd meg egymással a Távol-Kelet legegzotikusabb vidékein, ahol összes 5000 kilométert kell megtenniük napi egy dollárból, vagyis alig több mint 250 forintból. Nóra számára az első pillanattól kezdve igazi kihívás volt a műsor, azonban édesanyaként tudta: csak és kizárólag a családjával hajlandó nekivágni az ázsiai kalandnak.


/Fotó: Ördög Nóra – Instagram

– Nem volt más opció számomra. Vagy együtt vagy sehogy. Nem akartam közel hat hétre itthon hagyni őket, amíg én a világ másik végén dolgozom. Megbeszéltük a férjemmel, Nánási Pállal, hogy bármilyen nehéz is lesz, megoldjuk. A gyerekek nagyon örültek neki, alig várták már, hogy találkozhassanak egy elefánttal a dzsungelben. Előtte persze gyorsan elmentünk beadatni nekik a védőoltásokat, szerencsére mindannyian megúsztuk az egzotikus országokban jelen lévő fertőzéseket. Persze nagyon kemény volt ez a közel 40 nap, hiszen körülbelül 20 szállodában laktunk, és néha naponta sok száz kilométert kellett utaztatni a gyerekeket – mesélte Nóra.

Az őrületes és különleges kalandokat tartogató műsorban Nóri általában kora reggeltől késő estig forgatott, ami rengeteg távolléttel járt távol Micitől és Venceltől. -A műsor elején fogalmaztuk meg a stábbal, hogy ez a show felnagyítva szembesít minket a mindennapi problémáinkkal. Nekem a legnagyobb kihívást mindig is az egyensúly megtartása jelentette a karrierem és a családom között. Hajnalban mentem forgatni, rengeteg anyagot kellett felvennünk, ezalatt akár 12-14 órákra is távol voltam a családomtól. Este viszont, mikor már hulla fáradt voltam, indult a második műszak a gyerekekkel. Úgyhogy alig pár órákat tudtam aludni, néha már azt éreztem, hogy túlhajtottam magamat. Emlékszem a 21. volt az első olyan nap, amikor nem kellett forgatnom és volt egy egész napunk egymásra a családdal. Palinak is nagyon nehéz volt ez az időszak, mert ő egy nagyon kreatív és pörgős ember, akinek most abszolút a háttérbe kellett vonulni, és támogatni engem, amíg dolgozom. Egész nap a gyerekekkel volt és kirándulásokat, túrákat és kalandokat szervezett nekik, hogy láthassák ennek a vidéknek a szépségeit. Sok-sok egyéb terve is volt, amiből csak párat sikerült megvalósítanunk. Az egyik ilyen, hogy minden országban egy emblematikus, számunkra fontos helyen időkapszulát rejtettünk el a gyerekeinknek benne egy neki szóló üzenettel. Reméljük, hogy egy nap visszatérnek ezekre a helyekre akár a saját gyerekeikkel és megtalálják a sorainkat a “múltból” – mesélte Nóri, aki férjével vlogot, azaz videóblogot vezetett az utazás során, melyet november 3-tól a youtube csatornájukon láthat bárki, majd azt is megosztotta a Lokál extrával, hogy milyen hatással volt a házasságára az ázsiai kaland.


– Szerencsére csak megerősítette a kapcsolatunkat. Nem derült ki semmi váratlan a másikról. Persze voltak apróbb összezörrenések. A legnagyobb ellenségünk a távolság és a fáradtság voltak. Pali egész nap a gyerekekkel, míg én a kamerák előtt. Rengeteg munkánk van, de nem működünk, ha nem kapjuk meg a visszajelzést a másiktól. Szeretem tudni, hogy a férjem gondol rám, még mindig vonzónak tart és néha van kettesben egy kis időnk egymásra. Ezt itt szinte lehetetlen volt kivitelezni, bár előfordult, hogy miután lefektettük a gyerekeket, a szálloda bárjában beszélgettünk kicsit. Sok nehézség volt, de ez az út csak még jobban megerősítette a kapcsolatunkat. Visszatekintve ezek a dolgok eltörpülnek amellett, hogy mit érzünk egymás iránt és mi mindent véghez vittünk már az együtt töltött éveinkben.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.