EUR: 326,49 Ft
CHF: 280,62 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Összeomlott Muri Enikő Ázsiában

Rosszul lett az Ázsia Expressz forgatása alatt Muri Enikő. Az énekes-színésznőnek egy hevesebb szóváltás alkalmával esett le a vérnyomása és a vércukorszintje, aminek következtében veszélybe került az egészsége. Mint kiderült, Enikő szervezetét az éhezés viselte meg, így a műsor készítői kénytelenek voltak beavatkozni a játék menetébe. 

Embert próbáló kihívást vállalt az Ázsia Expressz című utazós realityvel Muri Enikő. A TV2 műsorában a Sugarloaf énekesnője Fésűs Nelly párjaként vágott neki az 5000 kilométeres, országokon átívelő túrának, ahol napi egy dollárból, azaz 260 forintból kellett megoldaniuk az étkezésüket, utazásra és szállásra nem költhettek, csupán a folyadékellátásukat biztosították a műsor készítői. A 80 százalékos páratartalom és a 45 fokos hőség egy trópusi nyaraláson biztos kellemes, de a napi több száz kilométeres távhoz, stoppoláshoz nem túl „szervezetbarát”, nem beszélve az éhezésről, ami rettenetesen megviselte Enikő szervezetét.


forrás: Tv2

forrás: tv2

– Tudtunk azért enni, de egy idő után a mennyiség már igen kevés volt, hiszen naponta több száz kilométert kellett haladnunk, amihez kiváló fizikai állóképességre volt szükségünk. Az egy tál rizs csak ahhoz volt elég, hogy ne essünk össze a hőségben. Gyakran éreztem rosszul magam, dacára annak, hogy ez a meleg, párás környezet az én éghajlatom, nem pedig a sarki hideg. Nellyvel az egyik hevesebb szóváltásunk alatt azt éreztem, hogy szédülök és megmozdult velem a világ. Mondtam neki, hogy most le kell ülnöm, mert azonnal elájulok. Eszméletlen rosszullét jött rám, azt hittem, nem tudom tovább folytatni a játékot, vagy a vérnyomásom, vagy a cukrom eshetett le. A stábot kísérő mentőtiszt azonnal a segítségemre sietett. Kicsit rendbe kellett tenni a vércukorszintemet és több folyadékra volt szükségem, hiába ittunk napi 2-3 liter vizet. De a verseny nem állhatott meg, ahogy kicsit jobban lettem, mentünk tovább Nellyvel. -mesélte Enikő – mesélte Enikő.

forrás: tv2

Kivételes állóképessége és lélekjelenléte számos nehézségen átsegítette Enikőt a kaland során, viszont hazaérkezése után meglepetten tapasztalta, hogy a több ezer kilométeres vándorlás és a minimális étkezések ellenére egy dekát sem fogyott.


– Bár a mérleg ugyanannyit mutatott, mint amikor elindultam itthonról, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy dekát sem fogytam. Úgy gondolom, hogy a 20-30 kilós táska cipelésének hatására izmosodtam valamennyit, és 3-5 kilót tuti ledobtam magamról. A fizikumomnak jót tett az utazás, hiszen számos színházi munkám mellett új dalokon dolgozunk a Sugarloaffal, ami nagyon hosszú munkanapokat jelent a csapat számára,  így ajándék a jobb állóképesség – mesélte.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.