EUR: 311,42 Ft
CHF: 260,83 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Érd

Őszi kirándulások

Ahogy a rügyeket pattintó tavasznak, a verőfényes nyárnak, a zúzmarás télnek, úgy a lombhullásos ősznek is megvannak a szépségei.

És mindehhez a hátteret sem kell Érden sokáig keresgélni; elegendő elmenni a Czabai-kert tölgyfái közé vagy a Duna-part bokraihoz, máris előttünk terem az ezerszínű őszi természet. Mindez természetesen úgy az igazi, ha nem magányos kóborlóként, hanem családdal, az aranysárga minden árnyalatában pompázó leveleket halomba gyűjtő vagy akár csak a megváltozott színű lombokra rácsodálkozó gyerekeinkkel járhatjuk be a ligetet, erdőt.

Fotó: Andrássy Balázs

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.