EUR: 323,07 Ft
CHF: 275,97 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Érd

Őszi kirándulások

Ahogy a rügyeket pattintó tavasznak, a verőfényes nyárnak, a zúzmarás télnek, úgy a lombhullásos ősznek is megvannak a szépségei.

És mindehhez a hátteret sem kell Érden sokáig keresgélni; elegendő elmenni a Czabai-kert tölgyfái közé vagy a Duna-part bokraihoz, máris előttünk terem az ezerszínű őszi természet. Mindez természetesen úgy az igazi, ha nem magányos kóborlóként, hanem családdal, az aranysárga minden árnyalatában pompázó leveleket halomba gyűjtő vagy akár csak a megváltozott színű lombokra rácsodálkozó gyerekeinkkel járhatjuk be a ligetet, erdőt.

Fotó: Andrássy Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.