EUR: 322,04 Ft
CHF: 281,34 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Ozzy Osbourne “utolsó” világturnéjára indul

Ozzy Osbourne “utolsó” világturnéjára indul jövőre – jelentette be a Black Sabbath brit rockegyüttes énekese hétfőn.

“Sokan kérdezik, mikor vonulok vissza. Ez lesz az utolsó világturném, de azt nem mondhatom, hogy nem lépek fel néha itt-ott” – közölte Osbourne.

A rockénekes utolsó világkörüli koncertsorozatának bejelentése előtt kilenc hónappal mondott búcsút a rajongóknak együttese, a Black Sabbath, utolsó koncertjüket az angliai Birminghamben tartották. Ezután Osbourne szólózenészként folytatta pályafutását.

A heavy metal énekes utolsó turnéja jövő májusban indul, Mexikóban, Chilében, Argentínában és Brazíliában lép fel, majd június elején átrepül Oroszországba két koncertre. Ezután egy hónapon át európai színpadokon fog zenélni, június 13-án Prágában, 26-án Krakkóban találkozhatnak vele a rajongók.

A turné észak-amerikai állomásait jövőre jelentik be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.