2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Ozzy Osbourne “utolsó” világturnéjára indul

Ozzy Osbourne “utolsó” világturnéjára indul jövőre – jelentette be a Black Sabbath brit rockegyüttes énekese hétfőn.

“Sokan kérdezik, mikor vonulok vissza. Ez lesz az utolsó világturném, de azt nem mondhatom, hogy nem lépek fel néha itt-ott” – közölte Osbourne.

A rockénekes utolsó világkörüli koncertsorozatának bejelentése előtt kilenc hónappal mondott búcsút a rajongóknak együttese, a Black Sabbath, utolsó koncertjüket az angliai Birminghamben tartották. Ezután Osbourne szólózenészként folytatta pályafutását.

A heavy metal énekes utolsó turnéja jövő májusban indul, Mexikóban, Chilében, Argentínában és Brazíliában lép fel, majd június elején átrepül Oroszországba két koncertre. Ezután egy hónapon át európai színpadokon fog zenélni, június 13-án Prágában, 26-án Krakkóban találkozhatnak vele a rajongók.

A turné észak-amerikai állomásait jövőre jelentik be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.