EUR: 322,85 Ft
CHF: 275,90 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Külföld

Péniszen lőtte magát a pancser rabló

Egy vígjáték főszerepére is jó eséllyel pályázhatna az a 19 éves férfi, aki egy chicagói gyorsétterem kirablása közben péniszen lőtte magát.

Terrion Pouncy talán nem járt volna ennyire balszerencsésen, ha megelégszik a kasszában lévő pénzzel, ugyanis amikor az alkalmazottak tárcáját is elkezdte begyűjteni, egy vödörben megbotlott és ellőtte saját férfiasságát. Pouncy ezek után kirohant az étteremből, de a vérveszteség miatt csak az utca túloldaláig jutott, ahol összeesett. A rablót kórházba vitték, majd letartóztatták, ráadásul óvadék ellenében sem szabadulhat.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Már nem viszket!

  A nap képe: Már nem viszket!

  Biztosan sokak számára ismerős az a pillanat, amikor oltári módon elkezd viszketni a hátunk egy olyan pontja, amit szinte lehetetlenség elérni. Ilyenkor jön az, hogy minden lehetséges módszert megragadva igyekszünk enyhíteni a viszkető érzésen akár egy ajtófélfához dörzsölve, vagy egy fakanállal a kezünket meghosszabbítva elérni testünk irritált részét.

 • Patkány vetett véget a táncelőadásnak

  Patkány vetett véget a táncelőadásnak

  Egy patkány okozta rövidzárlat miatt teljes sötétségbe borult szerda este az Adelaide-i Fesztiválközpont, két táncprodukciót, köztük a Csipkerózsika című balett utolsó előadását is félbeszakítva.

 • Járni sem bírt Juncker

  Járni sem bírt Juncker

  Ismét nagyot alkotott Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Most a ,múltheti NATO-csúcson tűnt részegnek, sőt több ember kellett támogassa, mert járni is alig bírt.