2017. november 07., kedd
Rezső

Belföld

Petőfi Rádió – a Te slágered! Hétfőtől ez az állomás hivatalos új szlogenje

A rádiós piacon dinamikus változások zajlanak, közszolgálati küldetésünk mellett a legnagyobb országos zenei rádióadóként komolyan vesszük, azt amit a hallgatók várnak tőlünk, így elérkezettnek láttuk az időt az adóazonosító üzenetünk felfrissítésére – mondta a szlogenváltás hátteréről Tiszttartó Titusz, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.

A Petőfi Rádió továbbra is marad, az, amit a hallgatók megszerettek és az ország minden pontján kedvelnek: a legfrissebb magyar újdonságok és a legkedveltebb slágerek rádiója, olyan témákkal és műsorokkal, amelyek mindannyiunkat érintenek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hódot mentettek egy 8 méter mély fővárosi csatornából

  Hódot mentettek egy 8 méter mély fővárosi csatornából

  Két jól megtermett hódot sikerült épségben kimenteni egy nagyméretű csatornából. A Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) Ferencvárosi Szivattyútelepéről a Dunába kivezető záporvízcsatornát készítették elő felújításra a kivitelezők (Penta), amikor észrevették, hogy két nagyobb hód a csatornában bújt meg, és a munkálatok megkezdését követően rossz irányba menekültek, így később már nem tudtak a folyó felé kijutni.

 • Vádat emeltek egy kakucsi lány gyilkosa ellen

  Vádat emeltek egy kakucsi lány gyilkosa ellen

  Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki tavaly tavasszal több késszúrással megölt, majd egy erdőben elrejtett egy fiatal kakucsi lányt – tájékoztatta Szabó Ferenc főügyész kedden közleményben az MTI-t.

 • Gulyás: Nemzetek Európájában gondolkodunk

  Gulyás: Nemzetek Európájában gondolkodunk

  A kormány nemzetek Európájában gondolkodik, de ha Európa nem áll ellen egy ilyen bevándorlási nyomásnak, akkor nem tudja megőrizni keresztyén gyökereit és olyan alapvetően átalakulnak a társadalmai, hogy rájuk sem lehet majd ismerni – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője a párt által indított Védjük meg Magyarországot!