EUR: 322,76 Ft
CHF: 282,85 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Soros volt embere egy szexragadozó?

„Ugyanúgy foglak megerőszakolni, mint a lányomat” – kiabálta állítólag áldozatának Soros György egyik alapkezelő cégének korábbi vezetője, a háromgyerekes Howie Rubin. Az amerikai férfi egy luxuslakást bérelt, ahol szadista vágyait elégítette ki.

A három nő – közülük ketten korábban Playboy-nyuszik voltak – most 27 millió dollárra (7,2 milliárd forint) pereli Soros egykori munkatársát, de az áldozatok száma valójában jóval nagyobb lehet. Az üggyel kapcsolatban több gyomorforgató részlet is kiderült: az 1985 óta házas Rubin állítólag a becserkészett nők tucatjait tartotta egy manhattani pincébe bezárva.


Volt olyan lány, akit annyira összevert, hogy a mellimplantátuma is elmozdult, míg másokat sokkolóval ütött ki, hogy megerőszakolhassa őket. Voltak, akiknek plasztikai és fogászati beavatkozásokra is szükségük lett a brutális bántalmazások után.

A 62 éves férfi 2010 óta működtetett egy kiterjedt szexipari emberkereskedő hálózatot, amelyben egy ügyész is érintett volt. Rubinnak nemi erőszak, súlyos testi sértés és illegális fogva tartás vádjával kell szembenéznie.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.