EUR: 310,72 Ft
CHF: 259,53 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Belföld

Soros volt embere egy szexragadozó?

„Ugyanúgy foglak megerőszakolni, mint a lányomat” – kiabálta állítólag áldozatának Soros György egyik alapkezelő cégének korábbi vezetője, a háromgyerekes Howie Rubin. Az amerikai férfi egy luxuslakást bérelt, ahol szadista vágyait elégítette ki.

A három nő – közülük ketten korábban Playboy-nyuszik voltak – most 27 millió dollárra (7,2 milliárd forint) pereli Soros egykori munkatársát, de az áldozatok száma valójában jóval nagyobb lehet. Az üggyel kapcsolatban több gyomorforgató részlet is kiderült: az 1985 óta házas Rubin állítólag a becserkészett nők tucatjait tartotta egy manhattani pincébe bezárva.


Volt olyan lány, akit annyira összevert, hogy a mellimplantátuma is elmozdult, míg másokat sokkolóval ütött ki, hogy megerőszakolhassa őket. Voltak, akiknek plasztikai és fogászati beavatkozásokra is szükségük lett a brutális bántalmazások után.

A 62 éves férfi 2010 óta működtetett egy kiterjedt szexipari emberkereskedő hálózatot, amelyben egy ügyész is érintett volt. Rubinnak nemi erőszak, súlyos testi sértés és illegális fogva tartás vádjával kell szembenéznie.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Az ellenzék nem magában, hanem egyebek mellett a választási rendszerben keresi hatalmas vereségük okát. Pedig nincs olyan ország, amely választási rendszerével nem a Fidesz kormányozna.

 • Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Már tavaly októberben megkapta Gyárfás Tamástól a Fenyő-gyilkosság felbujtójához elvezető bizonyítékot I. Sándor főügyész, mégsem tett semmit.

 • Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Újabb pofont kapott Magyarország Soros Györgytől és bandájától. Múlt hét hétfőn járt Brüsszelben a pénzügyi spekuláns és láss csodát, csütörtökön már meg is szavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

 • Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és most éppen bukóban vannak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a parlamenti választás eredményét kommentálva.