2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Belföld

Soros volt embere egy szexragadozó?

„Ugyanúgy foglak megerőszakolni, mint a lányomat” – kiabálta állítólag áldozatának Soros György egyik alapkezelő cégének korábbi vezetője, a háromgyerekes Howie Rubin. Az amerikai férfi egy luxuslakást bérelt, ahol szadista vágyait elégítette ki.

A három nő – közülük ketten korábban Playboy-nyuszik voltak – most 27 millió dollárra (7,2 milliárd forint) pereli Soros egykori munkatársát, de az áldozatok száma valójában jóval nagyobb lehet. Az üggyel kapcsolatban több gyomorforgató részlet is kiderült: az 1985 óta házas Rubin állítólag a becserkészett nők tucatjait tartotta egy manhattani pincébe bezárva.


Volt olyan lány, akit annyira összevert, hogy a mellimplantátuma is elmozdult, míg másokat sokkolóval ütött ki, hogy megerőszakolhassa őket. Voltak, akiknek plasztikai és fogászati beavatkozásokra is szükségük lett a brutális bántalmazások után.

A 62 éves férfi 2010 óta működtetett egy kiterjedt szexipari emberkereskedő hálózatot, amelyben egy ügyész is érintett volt. Rubinnak nemi erőszak, súlyos testi sértés és illegális fogva tartás vádjával kell szembenéznie.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Idén 6 százalék felett lehet a reálkeresetek emelkedése

  Idén 6 százalék felett lehet a reálkeresetek emelkedése

  Idén hat százalék felett alakulhat a reálkeresetek emelkedése a tárca számításai szerint – mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán hétfőn.

 • Óriási esemény lesz a miskolci farsang

  Óriási esemény lesz a miskolci farsang

  Charlie, Ismerős Arcok, a Takáts Tamás Blues Band, Pál Dénes, Varga Miklós, Vastag Csaba, a Paddy And The Rats és még sok más ismert előadó gondoskodik idén is annak a sokezer embernek a szórakozatásáról, akik ebben az évben is ellátogatnak Miskolc belvárosába az év legnagyobb téli gasztronómiai eseményére, a Becherovka Miskolci Farsangra.

 • Kövér: A magyar a megmaradás nemzete

  Kövér: A magyar a megmaradás nemzete

  A történelem ugyan szétválasztotta és szétszórta, de a kultúrájuk megtartja a magyarokat, ezért a magyarság nem a szétesés és a szétszóródás, hanem a megmaradás nemzete – jelentette ki Kövér László a felvidéki Dunaszerdahelyen, ahol köszöntőt mondott a magyar kultúra napja alkalmából rendezett ünnepségen vasárnap.