EUR: 310,23 Ft
CHF: 258,71 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Életmód

Speciális szűrővel védjük az adatainkat!

Mindannyiunknak fontos, hogy a munkahelyünkön biztonságban érezzük bizalmas vagy személyes adatainkat az illetéktelenekkel szemben. Vannak, akik ilyenkor kivárják, hogy minél kevesebben legyenek a számítógépük körül, pedig létezik egy ennél lényegesen egyszerűbb megoldás. 

Sokan a legegyszerűbb trükkökre esküsznek a munkahelyükön, például hogy hol és mikor nyitnak meg érzékeny információt tartalmazó oldalt vagy dokumentumot. A piacvezető 3M™ betekintésvédelmi szűrői azonban praktikus és hatékony megoldást jelenthetnek a leskelődő kollégákkal szemben. Speciális optikai technológiájuknak köszönhetően szemből tökéletesen látjuk, amin éppen dolgozunk. Azonban a fólia a 30 fokos oldalszöget elérve feketévé válik, illetve a 60 foknál nagyobb látószögű oldalsó nézeteknél hatékonyan takarja a képernyőt. A fóliák emellett a fizikai sérülés és a képernyő-tükröződés ellen is védenek, így hatékonyabban koncentrálhatunk a munkánkra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szuperkórház épül Dobogón

    Szuperkórház épül Dobogón

    A Dél-budai Centrum nem is annyira kórház, sokkal inkább egy egészségpláza lesz, ahol még a gyógyszert is robotok juttatják el az osztályokra.

  • Ne aludj sminkben!

    Ne aludj sminkben!

    Mi történik, ha egy hosszú éjszaka után sminkben fekszünk le aludni? A szakemberek szerint ez a legrosszabb, amit a bőrünkkel teszünk: beindítja a ráncosodást, hiszen lebontja a természetes kollagént, eltömíti a pórusokat, szárazzá, repedezetté válik a bőr.