EUR: 311,50 Ft
CHF: 260,82 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Ózd

Sportos könyvbemutató

A kézilabdázók felkészítésének edzéselméleti összefüggései címmel írt könyvet Juhász István EHF-mesteredző, a férfi „B” válogatott edzője, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség szakértője. A kiadványt a napokban Ózdon mutatta be, ahol az utánpótláscsapatnak edzést is vezényelt.

Több évtizedes szakmai tapasztalata szerint egy jó edzésterv segíti a sportolók mindenkori teljesítményének fokozását, de legalább a megőrzését. Különösen a kondicionáló edzések megtartásánál lehet olyan hibákat elkövetni, amelyekre kevesen gondolnak. Ilyen például, ha a futó- és állóképesség-javító edzéseket követően azonnal a konditeremben folytatják a tréninget, mert azzal lerombolják az előző gyakorlatokkal szerzett előnyöket.


Fotó: Lokál
Képalá: Juhász István edzést vezényelt Ózdon

A 199-szeres válogatott Nagy László és a 211-szeres válogatott Zubai Szabolcs ajánlásával bemutatott kiadvány egy új edzéselméleti tananyag. Korábban az ilyen szakkönyvek többnyire általános jellegűek vagy egyéni sportágakra vonatkozók voltak.

Fotó: Lokál
Képalá: Az ismert szakemberre Ózdon is érdemes volt odafigyelni

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.